Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Bertoni P545FTS motorbril

10% sale
Productomschrijving
Bertoni P545FTS motorbril De Bertoni P545FTS motorbril is een fotochrome gepolariseerde zonnebril. De Bertoni P545FTS motorbril heeft fotochrome en gepolariseerde lenzen die, met toenemende en afnemende blootstelling aan UV-stralen donkerder en lichter worden. De lenzen zorgen bovendien altijd voor een uitstekend zicht. De gepolariseerde meekleu...

Bertoni P545FTS motorbril

De Bertoni P545FTS motorbril is een fotochrome gepolariseerde zonnebril. De Bertoni P545FTS motorbril heeft fotochrome en gepolariseerde lenzen die, met toenemende en afnemende blootstelling aan UV-stralen donkerder en lichter worden. De lenzen zorgen bovendien altijd voor een uitstekend zicht. De gepolariseerde meekleurende lenzen beschermen daarnaast de ogen elke dag, in de aanwezigheid van zonlicht, bewolkt of matige weersomstandigheden. Wat deze meekleurende lenzen kenmerkt, is de polariserende behandeling die de lenzen gehad hebben..Deze lenzen reduceren  de intensiteit van hinderlijke en schadelijke reflectiestralen sterk .Dit is zeer belangrijk voor motorrijders.

Eigenschappen :

 • Fotochromische gepolariseerde motorbril
 • Motorbril die in water kan drijven
 • Frame: vervaardigd door onbreekbaar TPX
 • TPX is een speciaal materiaal dat in water kan drijven.
 • Kleur: mat zwart
 • Beschermt de ogen ook tegen wind en slecht weer
 • Zorgt voor een verbeterd perifeer zicht
 • Fotochrome gepolariseerde lenzen
 • Past zich aan veranderingen in het licht aan
 • Gepolariseerde lenzen verminderen reflecties van horizontale oppervlakken.
 • Gewicht: 16 gram
 • Grootte: geschikt voor alle soorten gezichten (klein tot groot)
 • 100% UV- werende lenzen

Bertoni Eyewear Het verblindend licht van de zon en ook de verblindende reflecties zijn zeer gevaarlijk voor motorrijders en kunnen dus problemen veroorzaken. Om deze reden is een zonnebril van essentieel belang voor alle motorrijders, maar dit is niet de enige reden; Een zonnebril zou synoniem moeten zijn met veiligheid en comfort. De technisch sterke Bertoni brillen met hun veerkracht, lichte materialen, met hun grote grip en comfort, vooral wanneer gedragen onder een helm en met een breed scala aan lenzen, gemaakt voor alle weers-omstandigheden, zijn dus ook de ideale keuze voor wie gekozen heeft om motorfiets te rijden. Naast praktische zaken als draagcomfort met een helm op, is er bovendien een veel belangrijker rol weggelegd voor de verschillende lenzen die Bertoni in haar ontwerpen toepast. De Bertoni drive lenzen kenmerken zich door de contrastverhogende werking, terwijl ook de felheid van het dominerende blauw in de lucht wordt verzacht. De fotochromatische lenzen hebben daarnaaast de eigenschap van kleur te veranderen afhankelijk van de hoeveelheid lichtinval en de polariserende Bertoni lenzen bieden bovendien extra bescherming tegen hinderlijke schitteringen. Alle Bertoni zonnebrillen zijn gemaakt conform CE normen en bieden 100 procent bescherming tegen UV stralen.

Onlangs bekeken

Bertoni Bertoni P545FTS motorbril
BertoniBertoni P545FTS motorbril

De lenzen zorgen altijd voor een uitstekend zicht.

€99,00 Incl. btw