Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Claw Facemask Skull motorkol

10% sale
Claw Claw Facemask Skull motorkol
Productomschrijving
Claw Facemask Skull motorkol De Claw Facemask Skull motorkol beschermt je gezicht en hals tegen storende en koude wind. Dit exemplaar is van neopreen en bij mond en neus voorzien van gaten waardoor ademen geen probleem is. Een opvallend element is de duidelijke afbeelding van de onderzijde van een schedel. Dankzij een klittenband strook achteraan ...

Claw Facemask Skull motorkol

De Claw Facemask Skull motorkol beschermt je gezicht en hals tegen storende en koude wind. Dit exemplaar is van neopreen en bij mond en neus voorzien van gaten waardoor ademen geen probleem is. Een opvallend element is de duidelijke afbeelding van de onderzijde van een schedel. Dankzij een klittenband strook achteraan kan je deze halskraag aan- en uittrekken zonder je helm af te nemen. Ademende eigenschappen verhinderen het zweten en houden je in alle omstandigheden warm en droog.  Een winddichte halskraag beschermt je gezicht en hals tegen storende en koude wind. De Claw Facemask Skull motorkol exemplaar is van neopreen en bij mond en neus voorzien van gaten waardoor ademen geen probleem is. Een opvallend element is de duidelijke afbeelding van de onderzijde van een schedel. Dankzij een klittenband strook achteraan kan je deze halskraag aan- en uittrekken zonder je helm af te nemen. Ademende eigenschappen verhinderen het zweten en houden je in alle omstandigheden warm en droog. 

Eigenschappen:

  • Beschermt je gezicht en hals tegen storende en koude wind
  • Materiaal Neopreen
  • Houdt je in alle omstandigheden warm en droog
  • Klittenband strook aan de achterkant
  • Aan- en uittrekken zonder je helm af te nemen
  • Duidelijke afbeelding van de onderzijde van een schedel
  • Ademende stof
  • Andere motorkollen

Claw

De CLAW Collection, is een complete lijn kwaliteits- motorkleding voor heren en dames . Veel motorkleding in  grote maten maar ook in korte- en lengtematen. En dit allemaal van onze eigen bodem. Altijd volgens de laatste motormode en bovendien zijn ze erin geslaagd de motorkleding lekker betaalbaar te houden. Alle producten van CLAW zijn uitvoerig getest en gekeurd volgens de Europese normen. Veiligheid staat bij hen dan ook voorop. Ga ook goed beschermd de weg op met een veilig gevoel. 

Productspecificaties

EAN
8720246688351

Onlangs bekeken

Claw Claw Facemask Skull motorkol
ClawClaw Facemask Skull motorkol

Beschermt je gezicht en hals tegen storende en koude wind

€14,95 Incl. btw