Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Claw Michael motorschoenen

10% sale
Productomschrijving
Claw Michael motorschoenen Op zoek naar de perfecte sneaker voor op de motor? Zoek niet verder dan de Michael sneaker van CLAW! Met zijn casual uitstraling en hoogwaardige materialen is deze sneaker niet alleen stijlvol, maar ook veilig en comfortabel. De Claw Micheal motorschoenen is gemaakt van duurzaam PU leer en Suede en is CE-gekeurd, wat bet...

Claw Michael motorschoenen

Op zoek naar de perfecte sneaker voor op de motor? Zoek niet verder dan de Michael sneaker van CLAW! Met zijn casual uitstraling en hoogwaardige materialen is deze sneaker niet alleen stijlvol, maar ook veilig en comfortabel. De Claw Micheal motorschoenen is gemaakt van duurzaam PU leer en Suede en is CE-gekeurd, wat betekent dat hij voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. De sneaker is voorzien van polyform versteviging rond de tenen en hiel, wat extra bescherming biedt tijdens het rijden. Bovendien zorgt de schokabsorptie voor een soepele rit en de gevulkaniseerde anti-slip zool biedt uitstekende grip op zowel droge als natte wegen. De Michael sneaker heeft ook een uitneembare binnenzool die zorgt voor extra comfort en ondersteuning. En dankzij het Hipora-membraan is de sneaker waterbestendig, wat betekent dat je geen natte voeten krijgt tijdens het rijden in de regen.

Eigenschappen : 

  • 100% waterbestendig dankzij het gebruik van HIPORA® membraan
  • Gemaakt van PU leer in combinatie met suede
  • Oogt als een normale sneaker
  • Voorzien van een polyester vetersluiting
  • Verstevigd rondom de enkel
  • Polyform versteviging rond de tenen en hiel voor extra bescherming
  • Schok absorptie voor een soepele rit
  • Uitneembare binnenzool voor extra comfort en ondersteuning
  • Gevulkaniseerde anti-slip zool voor uitstekende grip op zowel droge als natte wegen
  • CE-gekeurd, voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen

Claw

De CLAW Collection, is een complete lijn kwaliteits- motorkleding voor heren en dames . Veel motorkleding in  grote maten maar ook in korte- en lengtematen. En dit allemaal van onze eigen bodem. Altijd volgens de laatste motormode en bovendien zijn ze erin geslaagd de motorkleding lekker betaalbaar te houden. Alle producten van CLAW zijn uitvoerig getest en gekeurd volgens de Europese normen. Veiligheid staat bij hen dan ook voorop. Ga ook goed beschermd de weg op met een veilig gevoel. 

Productspecificaties

EAN
2020000062424

Onlangs bekeken

Claw Claw Michael motorschoenen
ClawClaw Michael motorschoenen

Dankzij het Hipora-membraan is de sneaker waterbestendig

€129,95 Incl. btw