Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel! Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel!

Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel! Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel!

F-Lite Megalight 240 Heat dames Longshirt (winter)

11% sale
F-Lite F-Lite Megalight 240 Heat dames Longshirt (winter)
Productomschrijving
F-Lite Megalight 240 Heat dames Longshirt (winter) Het F-Lite Megalight 240 Heat dames Longshirt (winter) is speciaal ontwikkeld om het lichaam op temperatuur te houden bij een wisselend klimaat. Dankzij een iets dikker en duurzaam materiaal heb je met de Megalight 240 een ideaal shirt om mee in het voor, midden en na seizoen te sporten. Het F-Lit...

F-Lite Megalight 240 Heat dames Longshirt (winter)

Het F-Lite Megalight 240 Heat dames Longshirt (winter) is speciaal ontwikkeld om het lichaam op temperatuur te houden bij een wisselend klimaat. Dankzij een iets dikker en duurzaam materiaal heb je met de Megalight 240 een ideaal shirt om mee in het voor, midden en na seizoen te sporten. Het F-Lite Megalight 240 Heat dames Longshirt (winter) is 100% naadloos zodat deze een zeer comfortabele pasvorm heeft, het materiaal is goed ademend en vocht afvoerend waardoor je droog blijft ongeacht de temperatuur.

Specificaties :

  • Lichtgewicht lange mouwen shirt met U-hals (140g / m²)
  • Comfortabele pasvorm
  • Afgestemd op vrouwelijk lichaam
  • Body mapping
  • Naadloos
  • Ademend
  • Comfortabel en ook droog op de huid
  • Ook verkrijgbaar in herenmaten

F-Lite

F-Lite maakt onderkleding voor verschillende seizoenen. In de zomer is het belangrijk om je lichaam droog en koel te houden. Deze artikelen zijn gemaakt zodat je transpiratie zo snel mogelijk wordt afvoerd maar ook om je lichaam koel en fris te houden. In de winter wil je juist droog en warm blijven. F-Lite heeft artikelen voor koude omstandigheden, deze maakt F-Lite  van dubbel-laags textiek waardoor je lichaamswarmte isolatie optimaal is. Ook bestaan er speciale stoffen die warmte reflecteert, denk hierbij aan Coldblack technologie. Tevens heeft F-Lite onderkleding geschikt voor het gebruik in het voor- en najaar welke bedoeld is om je niet alleen droog te houden maar ook warm of koel. Onderkleding van F-Lite noemt men ook wel thermokleding, thermo ondergoed, functionele onderkleding of technische onderkleding. F-Lite onderkleding wordt gemaakt om het lichaam droog en op de juiste temperatuur te houden. Het moet dus verkoelend werken in de zomer en je warm houden in de winter. Door gebruik te maken van technische stoffen en geavanceerde weef- en brei technieken wordt transpiratie van je huid opgenomen en naar buiten toe getransporteerd waar het kan verdampen of opgenomen kan worden door de tweede laag kleding.

Onlangs bekeken

F-Lite F-Lite Megalight 240 Heat dames Longshirt (winter)
F-LiteF-Lite Megalight 240 Heat dames Longshirt (winter)

Winter thermo shirt voor de vrouw, vochtafdrijvend en ademend

€49,95 Incl. btw