Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Furygan Melbourne D30 WP motorschoenen SALE

22% sale
Productomschrijving
Furygan Melbourne D30 WP motorschoenen SALE De Furygan Melbourne WP motorschoenen SALE zijn gemaakt van 100% leer met versteviging over de hiel en versnellingspook in de bovenlaag. Ze bieden een stijlvolle uitstraling zonder in te leveren op comfort en veiligheid. Deze schoenen bevatten tevens een waterdicht en ademend membraan voor extra bescherm...

Furygan Melbourne D30 WP motorschoenen SALE

De Furygan Melbourne WP motorschoenen SALE zijn gemaakt van 100% leer met versteviging over de hiel en versnellingspook in de bovenlaag. Ze bieden een stijlvolle uitstraling zonder in te leveren op comfort en veiligheid. Deze schoenen bevatten tevens een waterdicht en ademend membraan voor extra bescherming tegen de elementen. Met D3O®-bescherming voor de enkels en zowel veters als een rits aan de binnenkant van de voet, leveren ze ultieme bescherming en gebruiksgemak. Dit alles betekent dat je met de Furygan Melbourne WP motorschoenen geen compromis hoeft te maken tussen stijl, comfort en veiligheid. 

Eigenschappen:

  • 100% lederen bovenlaag met hiel- en schakelversteviging.
  • Waterdicht en ademend membraan.
  • D3O® enkelbescherming.
  • Zowel veters als rits aan de binnenkant van de voet.
  • Stijl, comfort en veiligheid zonder compromissen.
  • Geavanceerde veiligheidsfuncties
  • Zeer stijlvolle uitstraling
  • Olie bestendige zooll
  • Mooi in combinatie met de  Revit Moto TF 2 motorjeans

Furygan

Fury “Gant”, opgericht in 1969 door Jacques Segura, onderscheidt zich sinds het begin van zijn geschiedenis door zijn knowhow, ambitie en hoge normen. Het merk met de panter staat bekend om zijn beheersing van leer en wordt naar het hoogste niveau van de motorraces gedreven. Het is gevestigd in Nîmes, in het zuiden van Frankrijk. In de werkplaats worden alle leren onderdelen bewerkt die gebruikt worden voor de realisatie van de producten. Het is niet alleen een fabriek, het is ook een onderzoeks- en ontwikkelingscentrum: het Fury Motion Lab, dat met zijn ideeën de geschiedenis van motoruitrusting heeft gemarkeerd. De innovaties van deze afdeling zijn zo belangrijk geweest dat veel renners onze kleuren hebben gedragen. Tegenwoordig ondersteunen we onze renners over de hele wereld dankzij onze competitiestructuur die de knowhow en toewijding van al onze medewerkers vertegenwoordigt. Met respect voor de trends en luisterend naar de renners zal Furygan zijn assortiment leren producten hebben ontwikkeld en tegelijkertijd zijn assortiment textiel hebben uitgebreid. De technologische vooruitgang in combinatie met digitale technologie is zijn tijd altijd vooruit en heeft geresulteerd in steeds geavanceerdere beschermende artikelen.

Onlangs bekeken

Furygan Furygan Melbourne D30 WP motorschoenen SALE
FuryganFurygan Melbourne D30 WP motorschoenen SALE

100% lederen bovenlaag met hiel- en schakelversteviging.

€179,99€139,99 Incl. btw