Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Held Clip-In Warm Base

10% sale
Productomschrijving
Held Clip-In Warm Base Pas je Held kleding aan het weer aan! De Held Clip-In Warm Base is een eenvoudige thermovoering ontworpen om in Held jassen te worden geritst. De warm base is gevuld met warmte isolerend materiaal en gelijkmatige verdeeld voor de beste isolatie op de plekken waar dit het meest nodig is. Het Clip-In systeem van Held zorgt erv...

Held Clip-In Warm Base

Pas je Held kleding aan het weer aan! De Held Clip-In Warm Base is een eenvoudige thermovoering ontworpen om in Held jassen te worden geritst. De warm base is gevuld met warmte isolerend materiaal en gelijkmatige verdeeld voor de beste isolatie op de plekken waar dit het meest nodig is. Het Clip-In systeem van Held zorgt ervoor dat de mid-layer zeer eenvoudig kunnen worden bevestigd in de broeken van Held. Maak je motorbroek bestendig tegen de kou met de Held Clip-In warm base van Held.

Bijvoorbeeld in de Held Ricc of Drax motorbroek

Eigenschappen :

  • Gemaakt van isolerend Tafetta
  • Betaalbare mid-layer
  • Makkelijk te bevestigen
  • Zacht afgewerkte kraag
  • Clip-in technologie voor onder Held jassen
  • In dames en herenmaten
  • Herenmaten S TM 5XL
  • Artnr. 31921

Held

Wat in 1946 begon als een kleine zaak die handschoenen maakte, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste producenten van motorkleding en -accessoires van Duitsland. Sinds 1983, toen Held de eerste speciale racehandschoen ontwikkelde voor Toni Mang, geldt Held dus ook als HET toonaangevende motorhandschoenenmerk. Niet voor niets is Held al vele jaren volgens Motorrad Magazine “Best Brand” in de categorie motorhandschoenen. Vandaag de dag is het assortiment van Held bovendien groter dan alleen handschoenen: textiel en lederen motorkleding, helmen, tanktassen en zadeltassen zijn slechts enkele voorbeelden van de producten die het Duitse familiebedrijf maakt.

Productspecificaties

EAN
4049462847965

Onlangs bekeken

Held Held Clip-In Warm Base
HeldHeld Clip-In Warm Base

Mid -layer voor motorjassen

€29,95 Incl. btw