Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Held Clip-In Windblocker Dames broek

10% sale
Productomschrijving
Held Clip-In Windblocker Dames broek Pas je Held kleding aan het weer aan! Deze mid-layer broek kun je onder je motorbroek dragen. En vastmaken aan de daarvoor geschikte Held motorbroeken. Deze Held Clip-In Windblocker Dames broek is een sofshell broek voorzien van  een warme voering. Deze broek is dan ook het meest geschikt voor koud weer, of wa...

Held Clip-In Windblocker Dames broek

Pas je Held kleding aan het weer aan! Deze mid-layer broek kun je onder je motorbroek dragen. En vastmaken aan de daarvoor geschikte Held motorbroeken. Deze Held Clip-In Windblocker Dames broek is een sofshell broek voorzien van  een warme voering. Deze broek is dan ook het meest geschikt voor koud weer, of wanneer je een geventileerde motorbroek hebt en die winddicht wil maken. En na die frisse ochtend toch een lekker weertje? Dat stop je de broek gewoon in je tas. De Held Clip-In Windblocker Dames broek is gemaakt van water- en windafstotend softshell materiaal wat het vermogen heeft om te ademen. Het voordeel hiervan is dat vocht niet de broek binnentreed maar wel kan verlaten. Op de buigzones is een stretchmateriaal gebruikt zodat je voldoende bewegingsvrijheid hebt. Nu heb je echt geen excuus meer om je stalen ros niet van stal te halen met koud weer!

Bijvoorbeeld te gebruiken onder de  Held Avolo 3.0 leren Dames motorbroek

Eigenschappen :

  • Gemaakt van ademend Softshell materiaal
  • Water- en windafstotend
  • 3M Thinsulate isolatie
  • Stretch materiaal rond het kruis, kuiten en knieën
  • Clip-in technologie voor onder Held broeken
  • In dames en herenmaten
  • Damesmaten S TM 4XL
  • Artnr. 9758

Held

Wat in 1946 begon als een kleine zaak die handschoenen maakte, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste producenten van motorkleding en -accessoires van Duitsland. Sinds 1983, toen Held de eerste speciale racehandschoen ontwikkelde voor Toni Mang, geldt Held dus ook als HET toonaangevende motorhandschoenenmerk. Niet voor niets is Held al vele jaren volgens Motorrad Magazine “Best Brand” in de categorie motorhandschoenen. Vandaag de dag is het assortiment van Held bovendien groter dan alleen handschoenen: textiel en lederen motorkleding, helmen, tanktassen en zadeltassen zijn slechts enkele voorbeelden van de producten die het Duitse familiebedrijf maakt.

Productspecificaties

EAN
4049462792760

Onlangs bekeken

Held Held Clip-In Windblocker Dames broek
HeldHeld Clip-In Windblocker Dames broek

Mid -layer voor motorbroeken

€69,95 Incl. btw