Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Held Crackerjack 2 motorbroek SALE

35% sale
Productomschrijving
Held Crackerjack 2 motorbroek SALE De Crackerjack 2 van Held is licht en comfortabel en geheel gemaakt van denim weefsel in een mix van 60% katoen en 40% Kevlar®. (DuPont ™ Kevlar® vezels Denim Mix) Daardoor geeft de Held Crackerjack motorbroek volledige bescherming en niet alleen op knie en zitvlak. Deze mix van Kevlar en Denim maakt de broek...

Held Crackerjack 2 motorbroek SALE

De Crackerjack 2 van Held is licht en comfortabel en geheel gemaakt van denim weefsel in een mix van 60% katoen en 40% Kevlar®. (DuPont ™ Kevlar® vezels Denim Mix) Daardoor geeft de Held Crackerjack motorbroek volledige bescherming en niet alleen op knie en zitvlak. Deze mix van Kevlar en Denim maakt de broek ijzersterk en tevens slijtvast. Deze veilige motorjeans heeft vier broekzakken en wordt standaard geleverd met in hoogte verstelbare D3O knieprotectie. Deze zijn zacht en worden bij impact hard. Daarnaast is de heup is voorzien van vakken voor optionele heupbescherming. Held® Crackerjack 2 motorjeans in MOTOplus  getest als "ZEER GOED". Praktijktest van 17 motorjeans. Testverslag: CONCLUSIE: Zodra de knieprotectoren op lichaamstemperatuur zijn, zit de Held Cracker jack als een goede gewone spijkerbroek.

De slijtagegraad op de knieën is zonder twijfel meer dan goed te noemen. Het onderscheidende vermogen van het verweven kevlar door het denim is gebleven waarbij je 1 laag hebt in plaats van een losse kevlar- en denim laag. De Held Crackerjack 2 motorbroek komt nu ook met in hoogte verstelbare SAS-TEC protectoren die soepel rond de knieën zitten. De pasvorm is ook onder de loep genomen en aangepast naar de wensen van tegenwoordig. Hierbij zijn de broekspijpen wat smaller gemaakt zonder dat dit ten koste is gegaan van het comfort Een spijkerbroek op de motor is een mode item van nu en is mooi te combineren met een  leren jas   eventueel in een "vintage" of "used" look.

Eigenschappen :

 • Motorjeans met verweven kevlar denim
 • Neutrale uitstraling
 • Geschikt voor stedelijke- en tourrijders
 • Voor zachte omstandigheden
 • Rechte pasvorm
 • Mix van denim, dynema en nylon
 • SAS-TEC level 1 knieprotectoren
 • In hoogte verstelbare knieprotectie
 • Reflectiedetails
 • 4 externe zakken
 • Art: 61904

Optioneel

 • Heupprotectie

Held

Wat in 1946 begon als een kleine zaak die handschoenen maakte, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste producenten van motorkleding en -accessoires van Duitsland. Sinds 1983, toen Held de eerste speciale racehandschoen ontwikkelde voor Toni Mang, geldt Held als HET toonaangevende motorhandschoenenmerk. Nieuws!  Held verkozen tot Motorrad Best Brand  in maar liefst 3 categorieën: De lezers van het grootste motor-magazine van Europa Motorrad hebben voor de 12e keer hun stem uitgebracht op de beste merken van het afgelopen jaar.

Onlangs bekeken

Held Held Crackerjack 2 motorbroek SALE
HeldHeld Crackerjack 2 motorbroek SALE

Motorjeans met verweven kevlar denim

€229,95€149,95 Incl. btw