Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Held Emotion Evo motorhandschoenen

10% sale
Productomschrijving
Held Emotion Evo motorhandschoenen De Held Emotion Evo motorhandschoenen is een op en top zomer-motorhandschoen voor de custombike en chopperrijder. De handschoen is volledig gemaakt van geitenleer wat slijtvast is en bovendien zorgt voor een uitstekende grip. Op de knokkels en de vingers is hij bovendien voorzien van impact absorberend foam. De v...

Held Emotion Evo motorhandschoenen

De Held Emotion Evo motorhandschoenen is een op en top zomer-motorhandschoen voor de custombike en chopperrijder. De handschoen is volledig gemaakt van geitenleer wat slijtvast is en bovendien zorgt voor een uitstekende grip. Op de knokkels en de vingers is hij bovendien voorzien van impact absorberend foam. De vingertoppen zijn daarnaast behandeld zodat je jouw smartphone kan bedienen zonder de handschoenen uit te hoeven trekken. Op de pols zit verstelbaar klittenband zodat de Held Emotion Evo motorhandschoenen rond de pols strak kan worden aangesloten.

Eigenschappen :

  • Geitenleren handschoenen
  • Kleurecht en anti-transpiratie
  • Handpalm ongevoerd voor veel gevoel
  • Klittenbandsluiting
  • Vingers voorzien van perforatie
  • Bovenkant delen van foam voor de nodige bescherming
  • Kritische delen zijn dubbel verstevigd
  • Verkrijgbaar in de maten: XS - 3XL
  • Art : 2835

Perfect te combineren met de Scorpion BelfastHeld Wat in 1946 begon als een kleine zaak die handschoenen maakte, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste producenten van motorkleding en -accessoires van Duitsland. Sinds 1983, toen Held de eerste speciale racehandschoen ontwikkelde voor Toni Mang, geldt Held als HET toonaangevende motorhandschoenenmerk. Nieuws!  Held verkozen tot Motorrad Best Brand 2017 in maar liefst 3 categorieën: De lezers van het grootste motor-magazine van Europa Motorrad hebben voor de 12e keer hun stem uitgebracht op de beste merken van het afgelopen jaar. 50.000 motorrijders werden gevraagd naar hun mening en wat bleek: Held Biker Fashion is als beste verkozen in 3 verschillende categorieën (handschoenen, textielkleding en rugzakken). In de categorieën jeans en bescherming eindigde het Duitse merk respectievelijk op de 2e en 3e plek.

Productspecificaties

EAN
4049462828100

Onlangs bekeken

Held Held Emotion Evo motorhandschoenen
HeldHeld Emotion Evo motorhandschoenen

Zomerhandschoen voor de chopperrijder

€64,95 Incl. btw