Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Held Falun II niergordel

10% sale
Productomschrijving
Held Falun II niergordel De Held Falun II niergordel is gevoerd met een thermische en uitneembare voering.  Dankzij dit materiaal beschermt de Falun  niergordel  je onderrug tegen kou en wind. Behalve warmte ondersteunt de niergordel de onderrug tijdens lange ritten. Bij hogere temperaturen kan de niergordel ook comfortabel gedragen worden omda...

Held Falun II niergordel

De Held Falun II niergordel is gevoerd met een thermische en uitneembare voering.  Dankzij dit materiaal beschermt de Falun  niergordel  je onderrug tegen kou en wind. Behalve warmte ondersteunt de niergordel de onderrug tijdens lange ritten. Bij hogere temperaturen kan de niergordel ook comfortabel gedragen worden omdat de voering eruit gehaald kan worden. Er blijft dan een meshliner over die het overtollig vocht afvoert en zorgt dat de niergordel niet plakkerig aan gaat voelen. Veel motorrijders dragen een niergordel. Een niergordel wordt onder de motorkleding gedragen en is zeer aan te raden voor rijders met een zwakke rug. Niergordels bieden bescherming aan de wervelkolom waardoor u rechtop de motor gaat zitten. Vroeger werden niergordels veelal gedragen bij motorfietsen zonder achtervering. Tegenwoordig worden niergordels gedragen door bijna alle motorrijders! Wij bieden niergordels aan voor zowel mannen als vrouwen voor de segmenten custom & enduro.

Eigenschappen :

  • Met uitneembare thermovoering
  • Voorzien van mesh liner zodat transpiratievocht beter kan worden afgedreven
  • Twee extra klittenbanden voor meer ondersteuning
  • Voorgevormde achterkant
  • Versteviging in de rug
  • Omgezoomde naden
  • Klittenband sluiting
  • Maten : S TM XL
  • Artnr. 3816

Maattabel : 

S65-85 cm
M80-95 cm
L90-115 cm
XL110-125 cm

Held

Wat in 1946 begon als een kleine zaak die handschoenen maakte, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste producenten van motorkleding en -accessoires van Duitsland. Sinds 1983, toen Held de eerste speciale racehandschoen ontwikkelde voor Toni Mang, geldt Held dus ook als HET toonaangevende motorhandschoenenmerk. Niet voor niets is Held al vele jaren volgens Motorrad Magazine “Best Brand” in de categorie motorhandschoenen. Vandaag de dag is het assortiment van Held bovendien groter dan alleen handschoenen: textiel en lederen motorkleding, helmen, tanktassen en zadeltassen zijn slechts enkele voorbeelden van de producten die het Duitse familiebedrijf maakt.

Productspecificaties

EAN
4049462825543

Onlangs bekeken

Held Held Falun II niergordel
HeldHeld Falun II niergordel

Met verwijderbare thermovoering

€49,95 Incl. btw