Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Laagste prijsgarantie
Webshop Keurmerk
0

11% korting op ALLES in de winkel en online met de code SPRING2022

Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Laagste prijsgarantie

11% korting op ALLES in de winkel en online met de code SPRING2022

HELD LED LIGHT SYSTEM (HLS) SET

Productomschrijving
HELD LED LIGHT SYSTEM (HLS) SET Veiligheid door zichtbaarheid. Held brengt licht in de duisternis met de HLS-technologie! Het Held licht ystem (HLS) is de nieuwste ontwikkeling van Held te motorrijden nog veiliger maken. De verlichte LED modules die zijn geïntegreerd in de beschermende kleding verbeteren de  zichtbaarheid significant bij weinig ...

HELD LED LIGHT SYSTEM (HLS) SET

Veiligheid door zichtbaarheid. Held brengt licht in de duisternis met de HLS-technologie! Het Held licht ystem (HLS) is de nieuwste ontwikkeling van Held te motorrijden nog veiliger maken. De verlichte LED modules die zijn geïntegreerd in de beschermende kleding verbeteren de  zichtbaarheid significant bij weinig licht. De HLS-technologie levert een cruciale bijdrage  aan preventie van ongevallen bij het reizen ’s nachts of in mistig en regenachtige omstandigheden.

Kenmerken:

  • Actief verlichte LED systeem om ervoor te zorgen dat motorrijders gemakkelijker is te zien tijdens donker weer of in het donker
  • Hoge kwaliteit OSRAM licht bronnen emitterende wit licht aan de voorzijde en een rood licht achteraan
  • Kan worden geïntegreerd in alle Held “LED bereid” producten
  • Off-the-shelf echargeable accu aangesloten via USB kan worden gebruikt als een stroombron (niet inbegrepen)
  • Ongeveer 7 h gebruikstijd met 4.000 mAhbatterij (niet meegeleverd)
  • Artnr. 091995-00-89-Stck

Held

Wat in 1946 begon als een kleine zaak die handschoenen maakte, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste producenten van motorkleding en -accessoires van Duitsland. Sinds 1983, toen Held de eerste speciale racehandschoen ontwikkelde voor Toni Mang, geldt Held als HET toonaangevende motorhandschoenenmerk.

Nieuws! 

Held verkozen tot Motorrad Best Brand  in maar liefst 3 categorieën: De lezers van het grootste motor-magazine van Europa Motorrad hebben voor de 12e keer hun stem uitgebracht op de beste merken van het afgelopen jaar. 50.000 motorrijders werden gevraagd naar hun mening en wat bleek: Held Biker Fashion is als beste verkozen in 3 verschillende categorieën (handschoenen, textielkleding en rugzakken). In de categorieën jeans en bescherming eindigde het Duitse merk respectievelijk op de 2e en 3e plek.

Productspecificaties

EAN
4049462845107

Onlangs bekeken

Held HELD LED LIGHT SYSTEM (HLS) SET
HeldHELD LED LIGHT SYSTEM (HLS) SET

Zeer goed zichtbaar in het donker of met slecht weer

€79,95 Incl. btw