Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Held Mago niergordel

10% sale
Productomschrijving
Held Mago niergordel Deze  Held Mago niergordel is  voorzien van ademend en temperatuur regulerend Outlast® materiaal. Met de bevestiging d.m.v. klittenband is hij goed op maat te stellen. Veel motorrijders dragen een niergordel. Een niergordel wordt onder de motorkleding gedragen en is zeer aan te raden voor rijders met een zwakke rug. Niergo...

Held Mago niergordel

Deze  Held Mago niergordel is  voorzien van ademend en temperatuur regulerend Outlast® materiaal. Met de bevestiging d.m.v. klittenband is hij goed op maat te stellen. Veel motorrijders dragen een niergordel. Een niergordel wordt onder de motorkleding gedragen en is zeer aan te raden voor rijders met een zwakke rug. Niergordels bieden bescherming aan de wervelkolom waardoor u rechtop de motor gaat zitten. Vroeger werden niergordels veelal gedragen bij motorfietsen zonder achtervering. Tegenwoordig worden niergordels gedragen door bijna alle motorrijders! Wij bieden niergordels aan voor zowel mannen als vrouwen voor de segmenten custom & enduro. De Held Mago niergordel is leverbaar in de maten XS TM 4XL.

Andere niergordels.

Eigenschappen :

  • Ademend en temperatuur regulerend Outlast® materiaal
  • Versteviging in de rug
  • Omgezoomde naden
  • Klittenband sluiting
  • Maten : XS TM 4XL
  • Art : 3329

Maatvoering :

XS50-65 cm
S65-85 cm
M80-100 cm
L95-115 cm
XL110-135 cm
2XL130-155 cm
3XL150-175 cm
4XL170 - 195 cm

Held

Wat in 1946 begon als een kleine zaak die handschoenen maakte, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste producenten van motorkleding en -accessoires van Duitsland. Sinds 1983, toen Held de eerste speciale racehandschoen ontwikkelde voor Toni Mang, geldt Held dus ook als HET toonaangevende motorhandschoenenmerk. Niet voor niets is Held al vele jaren volgens Motorrad Magazine “Best Brand” in de categorie motorhandschoenen. Vandaag de dag is het assortiment van Held bovendien groter dan alleen handschoenen: textiel en lederen motorkleding, helmen, tanktassen en zadeltassen zijn slechts enkele voorbeelden van de producten die het Duitse familiebedrijf maakt.

Productspecificaties

EAN
4049462016507

Onlangs bekeken

Held Held Mago niergordel
HeldHeld Mago niergordel

Ademend en temperatuur regulerend Outlast® materiaal

€24,95 Incl. btw