Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Held Nashville motorlaarzen SALE

10% sale
Productomschrijving
Held Nashville motorlaarzen SALE De Held Nashville motorlaarzen SALE zijn korte chopperlaarzen die ook zou door kunnen als vintage motorschoen. Het voordeel van de Nashville ten opzichte van een hoge chopperlaars, is dat hij snel kan worden aangetrokken en comfortabel loopt. Verder heeft de motorschoenen dezelfde veiligheidsaspecten als een verste...

Held Nashville motorlaarzen SALE

De Held Nashville motorlaarzen SALE zijn korte chopperlaarzen die ook zou door kunnen als vintage motorschoen. Het voordeel van de Nashville ten opzichte van een hoge chopperlaars, is dat hij snel kan worden aangetrokken en comfortabel loopt. Verder heeft de motorschoenen dezelfde veiligheidsaspecten als een verstevigde enkel, zool en tenen. Zoals we gewend zijn van Held zijn de Held Nashville motorlaarzen SALE gemaakt van duurzaam rundleer wat tegelijkertijd soepel aanvoelt. De binnenvoering heeft een vocht afdrijvende werking zodat vocht en transpiratie kan worden afgedreven. De zool is stevig en heeft een anti-slip behandeling waardoor je voeten niet zomaar weg kunnen glijden bij het stoplicht. Goed te combineren met een motorjeans bijvoorbeeld de Revit Vendome 2 motorjeans.

Specificaties :

  • Gemaakt van duurzaam rundleer
  • Zachte en vocht afdrijvende binnenvoering
  • Snelle instap dankzij een rits aan de zijkant
  • Anti-slip zool
  • Enkel protectie
  • Verstevigde hiel
  • Robuuste gespsluiting
  • Verhoogde hak
  • Art : 8700

Held

Wat in 1946 begon als een kleine zaak die handschoenen maakte, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste producenten van motorkleding en -accessoires van Duitsland. Sinds 1983, toen Held de eerste speciale racehandschoen ontwikkelde voor Toni Mang, geldt Held als HET toonaangevende motorhandschoenenmerk. Niet voor niets is Held al vele jaren volgens Motorrad Magazine "Best Brand" in de categorie motorhandschoenen. Vandaag de dag is het assortiment van Held groter dan alleen handschoenen: textiel en lederen motorkleding, helmen, tanktassen en zadeltassen zijn slechts enkele voorbeelden van de producten die het Duitse familiebedrijf maakt.

Onlangs bekeken

Held Held Nashville motorlaarzen SALE
HeldHeld Nashville motorlaarzen SALE

Zachte en vocht afdrijvende binnenvoering

€149,95€119,95 Incl. btw