Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Held Security reflectievest SALE

50% sale
Productomschrijving
Held Security reflectievest Het Held Security reflectievest is een veiligheidsvest dat zorgt er voor dat u goed zichtbaar bent in het donker en in het licht. Dit vest heeft een verstelbare optie die ervoor zorgt dat u altijd goed in het vest past. Het vest zit altijd strak om uw motorpak heen. Een Held reflectievest of een soortgelijke reflectie i...

Held Security reflectievest

Het Held Security reflectievest is een veiligheidsvest dat zorgt er voor dat u goed zichtbaar bent in het donker en in het licht. Dit vest heeft een verstelbare optie die ervoor zorgt dat u altijd goed in het vest past. Het vest zit altijd strak om uw motorpak heen. Een Held reflectievest of een soortgelijke reflectie is eigenlijk een must voor iedere motorrijder, zeker bij slechte weersomstandigheden, en in het (schemer ) donker.

Eigenschappen :

  • Luchtdoorlatende stretch stof (100% polyester)
  • Mesh voering (100% polyester)
  • 1 binnenzak
  • Reflecterende delen
  • Art: 6649

Onze andere reflectievesten.

Held

Wat in 1946 begon als een kleine zaak die handschoenen maakte, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste producenten van motorkleding en -accessoires van Duitsland. Sinds 1983, toen Held de eerste speciale racehandschoen ontwikkelde voor Toni Mang, geldt Held als HET toonaangevende motorhandschoenenmerk. Niet voor niets is Held al vele jaren volgens Motorrad Magazine “Best Brand” in de categorie motorhandschoenen. Vandaag de dag is het assortiment van Held groter dan alleen handschoenen: textiel en lederen motorkleding, helmen, tanktassen en zadeltassen zijn slechts enkele voorbeelden van de producten die het Duitse familiebedrijf maakt. Nieuws!  Held verkozen tot Motorrad Best Brand  in maar liefst 3 categorieën. 

Productspecificaties

EAN
4049462748743

Onlangs bekeken

Held Held Security reflectievest SALE
HeldHeld Security reflectievest SALE

Een zeer opvallend reflecterend vest

€59,95€29,95 Incl. btw