Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Held Windstopper Motorkol

10% sale
Productomschrijving
Held Windstopper Motorkol De HELD halswarmer GTX is speciaal ontwikkeld om te dragen tijdens de koudere dagen van het jaar. Deze volledig winddichte en waterafstotende halskraag beschermt je hals en borst tegen storende en zelfs schadelijke wind De windstopper van HELD bestaat aan de buitenzijde uit ademend Tactel, dat waterafstotend is. De voerin...

Held Windstopper Motorkol

De HELD halswarmer GTX is speciaal ontwikkeld om te dragen tijdens de koudere dagen van het jaar. Deze volledig winddichte en waterafstotende halskraag beschermt je hals en borst tegen storende en zelfs schadelijke wind De windstopper van HELD bestaat aan de buitenzijde uit ademend Tactel, dat waterafstotend is. De voering van de Gore Windstopper is van 90% polypropyleen en PTFE-laminaat, wat voor een aangenaam zacht en beschermd gevoel zorgt. De rits geeft je wat meer keuzemogelijkheden dan een traditionele kraag of buff. Omdat de rits niet helemaal tot beneden doorloopt, moet je nog wel je helm afzetten om de kraag af te kunnen doen. Deze HELD halsbeschermer houdt je lekker warm, droog en geeft je een comfortabel gevoel. Op de motor is een windstopper of kraag ter bescherming van gezicht en hals zelden een luxe. Rijwind koelt je sneller af dan je zelf merkt. Daarnaast is langdurige blootstelling aan wind of tocht ook schadelijk voor gewrichten en spieren en heeft het een impact op je zithouding.

Eigenschappen :
  • Wind- en waterafstotende Tactel stof (100% polyamide)
  • Ademend
  • GORE Windstopper®-materiaal
  • Ademend
  • Halsbescherming met handige ritssluiting
  • Kleur : zwart
  • Held Windstopper Motorkol is er in de maten: S, M, L, XL
  • Art. 9059

Held

Wat in 1946 begon als een kleine zaak die handschoenen maakte, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste producenten van motorkleding en -accessoires van Duitsland. Sinds 1983, toen Held de eerste speciale racehandschoen ontwikkelde voor Toni Mang, geldt Held als HET toonaangevende motorhandschoenenmerk. Niet voor niets is Held al vele jaren volgens Motorrad Magazine "Best Brand" in de categorie motorhandschoenen. Vandaag de dag is het assortiment van Held groter dan alleen handschoenen: textiel en lederen motorkleding, helmen, tanktassen en zadeltassen zijn slechts enkele voorbeelden van de producten die het Duitse familiebedrijf maakt.

Productspecificaties

EAN
4049462070455

Onlangs bekeken

Held Held Windstopper Motorkol
HeldHeld Windstopper Motorkol

Warme motorkol met handige ritssluiting,  wind- en waterafstotend

€42,95 Incl. btw