Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Lindstrands Sanden motorjas

10% sale
Productomschrijving
Lindstrands Sanden motorjas Deze veelzijdige Lindstrands Sanden motorjas, ontworpen voor sportieve motorrijders die op zoek zijn naar een combinatie van stijl, bescherming en comfort. Gemaakt van zacht en duurzaam rundleer, gecombineerd met stretchstof, biedt deze jas optimale bewegingsvrijheid en duurzaamheid voor zomerse ritten. Met eigenschapp...

Lindstrands Sanden motorjas

Deze veelzijdige Lindstrands Sanden motorjas, ontworpen voor sportieve motorrijders die op zoek zijn naar een combinatie van stijl, bescherming en comfort. Gemaakt van zacht en duurzaam rundleer, gecombineerd met stretchstof, biedt deze jas optimale bewegingsvrijheid en duurzaamheid voor zomerse ritten.

Met eigenschappen zoals stretchpanelen op de rug en boven de ellebogen, biedt de Lindstrands Sanden motorjas een nauwsluitende pasvorm en een hoog niveau van comfort tijdens het rijden. De HI-ART-versterking op de schouders en ellebogen zorgt voor extra bescherming tegen slijtage, terwijl de CE-gecertificeerde beschermers op schouders en ellebogen maximale impactbescherming bieden.

Ventilatieopeningen op de borst en rug zorgen voor een optimale luchtstroom en ventilatie, terwijl drievoudige naden op kwetsbare plekken zorgen voor extra duurzaamheid en stevigheid. De jas is ook voorbereid voor het plaatsen van een borstbeschermer en kan worden aangevuld met een rugbescherming voor extra veiligheid. Met een lange verbindingsrits aan de broek is de Lindstrands Sanden motorjas ook compatibel met motorbroeken voor een volledige en veilige outfit.

Eigenschappen:

 • Sportieve leren jas van zacht en duurzaam rundleer voor de zomer
 • Rundleer en duurzame stretchstof buitenkant
 • Stretchpanelen op de rug en boven de ellebogen
 • HI-ART-versterking op schouders en ellebogen
 • CE-gecertificeerd, klasse AAA
 • Verstelbare, niveau 2, CE-gecertificeerde beschermers op schouders en ellebogen
 • Ventilatieopeningen op de borst en rug 
 • Drievoudige naden op kwetsbare plekken 
 • Kan worden aangevuld met rugbescherming 
 • Borstbeschermer voorbereid
 • Airbag Ready – voorbereid met expanderende panelen 
 • Lange verbindingsrits aan broek
 • Bijpassend de  Lindstrands Sanden motorbroek

Lindstrands

Lindstrands, opgericht in 1891, begon in de jaren vijftig met het maken van laarzen voor motorrijders. Nog steeds gevestigd in Malung, Zweden, is Lindstrands door de jaren heen uitgegroeid tot een sterk merk dat synoniem staat voor veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en stijl. Onze identiteit is geheel Zweeds, maar onze focus ligt op de behoeften en eisen van de mondiale motorfietsmarkt. Lindstrands maakt kleding voor wie graag opvalt en voluit wil leven. Met een uitgebreid assortiment kleding en accessoires, waarbij nooit concessies worden gedaan aan de veiligheid, gaat Lindstrands epische rit verder met de focus op innovatie en design met een Scandinavisch tintje.

Productspecificaties

EAN
6438235235562

Onlangs bekeken

Lindstrands Lindstrands Sanden motorjas
LindstrandsLindstrands Sanden motorjas

Sportieve leren jas van zacht en duurzaam rundleer voor de zomer

€399,00 Incl. btw