Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Modeka Clarke Dames Motorjas

10% sale
Productomschrijving
Modeka Clarke Dames Motorjas De Modeka Clarke softshell motorjas lijkt een schot in de roos voor de stedelijke rijders. Een betaalbare casual motorjas die desondanks over de nodige features beschikt. Zo weet het Hitex membraan je te beschermen tegen nattigheid en is de thermovoering uitneembaar. Bovendien is de buitenla...

Modeka Clarke Dames Motorjas

De Modeka Clarke softshell motorjas lijkt een schot in de roos voor de stedelijke rijders. Een betaalbare casual motorjas die desondanks over de nodige features beschikt. Zo weet het Hitex membraan je te beschermen tegen nattigheid en is de thermovoering uitneembaar. Bovendien is de buitenlaag winddicht en licht van gewicht. Daarbij is die natuurlijk voorzien van de nodige bescherming. De capuchon van de Modeka Clarke is tot slot afneembaar. De Modeka Clarke motorjas is vervaardigd uit een slijtvast polyester softshell materiaal. Dit zorgt voor de basisbescherming, heeft wind blockende eigenschappen en is bovendien erg licht om te dragen. Daarnaast beschikt het over de nodige stretch wat het draagcomfort verder ten goede komt. De bescherming is verder afkomstig van CE level 1 schouder- en elleboogprotectoren. Het is mogelijk om het Clarke softshell jacket uit te breiden met een SAS-TEC rugprotector. Om hem geschikt te maken voor uiteenlopende weersomstandigheden is de Modeka Clarke voorzien van een vast Hitex waterdicht en ademend membraan. Dit vormt basisbescherming tegen de regen en heeft toch voldoende ademend vermogen om ook in droog weer comfortabel te dragen. De uitneembare thermovoering maakt hem tevens geschikt voor koudere omstandigheden. 
 
Let op, deze hoodie valt  klein! Geadviseerd wordt om hem 1 maat groter te bestellen.
 
Eigenschappen :
  • Wind- en ook waterdichte softshell motorjas
  • Voor mid-season omstandigheden
  • Geschikt voor stedelijke rijders
  • Comfortabele  pasvorm
  • Slijtvaste softshell buitenlaag
  • CE level 1 schouder- en elleboogprotectoren
  • Hitex waterdicht en ademend Z-liner membraan
  • Uitneembare thermovoering
  • 3 externe zakken met ritssluiting
  • Elastische heupband en manchetten
  • Stretch materiaal
  • Afneembare capuchon
  • Voorbereid op SAS-TEC rugprotector
  • Art : 086562
  • Let op, deze hoodie valt ietwat klein! Geadviseerd wordt om hem 1 maat groter te bestellen.

Kijk ook eens bij onze andere textiele jassen

Modeka

Het Duitse merk Modeka is nog vrij nieuw in Nederland maar de Duitse degelijke kwaliteit bestaat  al zo’n 70 jaar. Leren pakken, consequent ontworpen voor weg- en racen, markeerde het fundament voor de hedendaagse zeer succesvol en brede motorkleding merk Modeka  Of het nu op de weg, touring of avontuurlijke bestuurder: Modeka heeft de juiste motorkleding. Met bovendien een zeer een goede prijs / prestatie verhouding. In aanvulling op de voortdurende expansie van de textiel-kledinglijn, die nu een prioriteit in het werk van Modeka International GmbH vertegenwoordigt, heeft het bedrijf ook de stedelijke trend, die geïntegreerd zijn in het eigen assortiment. Het bereik van de vintage leren jacks, motorjeans en ook sneakers neemt gestaag toe de laatste  jaren. Dat motorkleding tegenwoordig niet alleen op de motor gedragen wordt maar ook op het terras en in de stad lekker moet zitten, er ook goed uit moet zien, zónder in te leveren op veiligheid; dat hebben ze bij onze oosterburen van Modeka  goed begrepen!

 

Productspecificaties

EAN
4045765169773

Onlangs bekeken

Modeka Modeka Clarke Dames Motorjas
ModekaModeka Clarke Dames Motorjas

Wind- en waterdichte  dames softshell motorhoodie

€99,90 Incl. btw