Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Modeka Glenn 2 motorjeans

10% sale
Productomschrijving
Modeka Glenn 2 motorjeans De Glenn-motorbroeken van Modeka verwierven al een positieve status en het verhaal krijgt een vervolg in de Glenn II-motorbroeken. De Modeka Glenn 2 motorjeans is een motorjeans die vooral zomerse ambities heeft. Comfortabel en modieus, met een goede bescherming en een dosis stijl. De Modeka Glenn II wordt gemaakt uit kwa...

Modeka Glenn 2 motorjeans

De Glenn-motorbroeken van Modeka verwierven al een positieve status en het verhaal krijgt een vervolg in de Glenn II-motorbroeken. De Modeka Glenn 2 motorjeans is een motorjeans die vooral zomerse ambities heeft. Comfortabel en modieus, met een goede bescherming en een dosis stijl. De Modeka Glenn II wordt gemaakt uit kwaliteitsvolle denim met stretch. De snit is in dit geval ‘regular fit’, dus echt heel erg strak wordt het nooit, maar de posities naast en op de motorfiets verschillen natuurlijk van elkaar en dan is een beetje extra ruimte altijd een meevaller. Om diezelfde reden is de ‘regular fit’ – doorgaans gewoon recht omlaag – van een stevige kromming voorzien. Zeker aan de kapstok valt die op. Op de motorfiets ook, maar dan toch vooral door de comfortabele zitpositie.

De achterzijde komt hoger dan je van een gewone jeans verwacht en bedekt de onderrug iets verder, maar dit is dan ook een motorjeansbroek. Het is meteen ook een zomerse motorjeans, zonder meer. De buitenkant (aged denim) is niet waterdicht. Onderhuids is deze Modeka Glenn 2 motorjeans op de kritieke plaatsen voorzien van DuPont™ Kevlar®: heup, knieën en achterwerk krijgen een laag extra. De SAS-TEC-protectoren op de knie zijn vlot te verwijderen, maar ook zo minimalistisch (lees: dun) dat die optie eigenlijk niet eens echt in je opkomt. Een optionele heupprotector SAS-TEC SC-1/07 of SC-1/KA inpassen gaat vlot en snel. Het spreekt voor zich dat deze motorbroek, voorzien van vijf zakken en de traditionele knoop-met-rits, zich probleemloos laat wassen.

Eigenschappen :

 • 11,5 oz Denim met stretch (88% katoen, 10% polyester en 2% Elastaan)
 • Kritische delen zijn voorzien van DuPont Kevlar
 • SW knie protectoren die gecertificeerd zijn volgens EN 1621-1:2012 (level 1)
 • CE gecertificeerd volgens EN 17092-4:2021
 • Let op: dit is de regular variant
 • Voorbereid op een heupprotector SAS-TEC SC-1/07 of SC-1/KA
 • Aramide materiaal inzetstukken in de heup,zitting en knie gebieden
 • Regular / Taps toelopende pasvorm
 • Klasse A (EN 17092-4:2021)
 • In 3 lengte maten levervaar
 • Mooi te combineren met de  Modeka Wolter motorschoenen

Modeka

Het Duitse merk Modeka is nog vrij nieuw in Nederland maar de Duitse degelijke kwaliteit bestaat  al zo’n 70 jaar. Leren pakken, consequent ontworpen voor weg- en racen, markeerde het fundament voor de hedendaagse zeer succesvol en brede motorkleding merk Modeka  Of het nu op de weg, touring of avontuurlijke bestuurder: Modeka heeft de juiste motorkleding. Met bovendien een zeer een goede prijs / prestatie verhouding. In aanvulling op de voortdurende expansie van de textiel-kledinglijn, die nu een prioriteit in het werk van Modeka International GmbH vertegenwoordigt, heeft het bedrijf ook de stedelijke trend, die geïntegreerd zijn in het eigen assortiment. Het bereik van de vintage leren jacks, motorjeans en ook sneakers neemt gestaag toe de laatste  jaren.

Productspecificaties

EAN
4045765194515

Onlangs bekeken

Modeka Modeka Glenn 2 motorjeans
ModekaModeka Glenn 2 motorjeans

Kritische delen zijn voorzien van DuPont Kevlar

€149,90 Incl. btw