Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Modeka Monza 2 Motorlaarzen

10% sale
Productomschrijving
Modeka Monza 2 Motorlaarzen Modeka levert met de Modeka Monza 2 Motorlaarzen een budgetvriendelijke motorlaars af, die duidelijk stevigheid uitstraalt. Deze laars is specifiek voor dagelijks gebruik, woon-werkverkeer of tourritjes. De Monza 2 is zeer comfortabel en stevig. Vervaardigd uit rundleer en voorzien van een stevige zool kan deze – net ...

Modeka Monza 2 Motorlaarzen

Modeka levert met de Modeka Monza 2 Motorlaarzen een budgetvriendelijke motorlaars af, die duidelijk stevigheid uitstraalt. Deze laars is specifiek voor dagelijks gebruik, woon-werkverkeer of tourritjes. De Monza 2 is zeer comfortabel en stevig. Vervaardigd uit rundleer en voorzien van een stevige zool kan deze – net geen 30 centimeter – hoge laars zeker zijn mannetje staan in zowat alle omstandigheden. Een Hipora-membraan maakt deze touringlaars water- en winddicht. De Modeka Monza 2 Motorlaarzen zijn zeer soepel en beweeglijk, wat het deze motorlaars dan ook zeer comfortabel maakt. Van moderne motorlaarzen mag je standaard verwachten dat enkel, scheenbeen, hiel en ook de tenen voorzien zijn van versterking. In dit geval zijn deze onderhuids aangebracht, wat de Monza een neutraal, klassiek uiterlijk geeft.

Je kunt de Monza 2 ook probleemloos naast de motor dragen. Dat idee wordt nog versterkt door de schakelversteviging in de vorm van een extra lederen laag, die op beide laarzen is aangebracht. De Monza 2 wordt gesloten door middel van een dubbele velcrosluiting, wat het in- en uit stappen enorm gemakkelijk maakt. Een accordeonpaneel zorgt voor extra beweeglijkheid en flexibiliteit, wat vanzelfsprekend de controle over rem en versnellingen ten goede komt. De Modeka Monza 2 Motorlaarzen hebben een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding en is dus een must voor wie een budgetvriendelijke, waterdichte motorlaars zoekt.

Specificaties :

  • Nappaleer van rundleer en leer met PU-coating
  • Tour fit
  • Voering 100% polyester
  • Hipora®-Membrane 100% waterproof en ademend
  • Comfortabele binnenvoering
  • Kuitwijdte verstelbaar dmv klittenband
  • Schachthoogte ca. 28 cm
  • Versteviging op de neus ivm schakelen
  • Olie- en benzine bestendige zool
  • Gecertificeerd volgens EN 13634: 2017
  • Versterkte scheenbeenprotector
  • Hakprotectie en shiftversterking
  • Leverbaar in de maten 39 t/m 47
  • Neemt u ook een kijkje bij onze andere sport/tour motorlaarzen

Modeka

Het Duitse merk Modeka is nog vrij nieuw in Nederland maar de Duitse degelijke kwaliteit bestaat  al zo’n 70 jaar. Leren pakken, consequent ontworpen voor weg- en racen, markeerde het fundament voor de hedendaagse zeer succesvol en ook brede motorkleding merk Modeka  Of het nu op de weg, touring of avontuurlijke bestuurder: Modeka heeft de juiste motorkleding. Met een zeer een goede prijs / prestatie verhouding. In aanvulling op de voortdurende expansie van de textiel-kledinglijn, die nu ook een prioriteit in het werk van Modeka International GmbH vertegenwoordigt, heeft het bedrijf ook de stedelijke trend, die geïntegreerd zijn in het eigen assortiment. Het bereik van de vintage leren jacks, motorjeans en ook sneakers neemt gestaag toe de laatste  jaren. Dat motorkleding tegenwoordig niet alleen op de motor gedragen wordt maar dus ook op het terras en in de stad lekker moet zitten, er goed uit moet zien, zónder in te leveren op veiligheid; dat hebben ze dus bij onze oosterburen van Modeka ook goed begrepen!

Productspecificaties

EAN
4045765171356

Onlangs bekeken

Modeka Modeka Monza 2 Motorlaarzen
ModekaModeka Monza 2 Motorlaarzen

Waterdichte tourlaarzen met Hipora®-Membraan  

€119,90 Incl. btw