Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Modeka Spa Evo motorlaarzen SALE

18% sale
Modeka Modeka Spa Evo motorlaarzen SALE
Productomschrijving
Modeka Spa Evo motorlaarzen SALE Modeka levert met de Modeka Spa Evo motorlaarzen SALE een budgetvriendelijke motorlaars af, die duidelijk stevigheid uitstraalt. Deze laars is specifiek voor dagelijks gebruik, woon-werkverkeer of tour ritjes. De motorlaarzen zijn voorzien van Hipora®-Membraan dus waterdicht en ademend. Daarnaast zijn de motorlaar...

Modeka Spa Evo motorlaarzen SALE

Modeka levert met de Modeka Spa Evo motorlaarzen SALE een budgetvriendelijke motorlaars af, die duidelijk stevigheid uitstraalt. Deze laars is specifiek voor dagelijks gebruik, woon-werkverkeer of tour ritjes. De motorlaarzen zijn voorzien van Hipora®-Membraan dus waterdicht en ademend. Daarnaast zijn de motorlaarzen CE gekeurd dus met de bescherming zit het wel goed. De motorlaarzen beschermen het scheenbeen goed met een schachthoogte van 28 cm bij een maat 43. De Modeka Spa Evo motorlaarzen SALE wordt gesloten door middel van een rits en dubbele velcro sluiting, wat het in- en uit stappen enorm gemakkelijk maakt. Een accordeonpaneel zorgt voor extra beweeglijkheid en flexibiliteit, wat vanzelfsprekend de controle over rem en versnellingen ten goede komt. De Modeka Spa Evo motorlaarzen SALE hebben een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding en is dus een must voor wie een budgetvriendelijke, waterdichte motorlaars zoekt.

Eigenschappen :

 • Gemaakt van premium leer
 • Hipora ® Z-Liner membraan
 • Versnelling patch
 • Rundleer en PU-gecoat mat leer
 • Knokkel bescherming
 • Reflectie
 • 100% water- en winddicht
 • Ademend
 • Bootleg ongeveer 21 cm
 • Voering 100% polyester
 • Enkel bescherming
 • Combineer met de   Modeka Baxters motorbroek

Modeka

Het Duitse merk Modeka is nog vrij nieuw in Nederland maar de Duitse degelijke kwaliteit bestaat  al zo’n 70 jaar. Leren pakken, consequent ontworpen voor weg- en racen, markeerde het fundament voor de hedendaagse zeer succesvol en ook brede motorkleding merk Modeka  Of het nu op de weg, touring of avontuurlijke bestuurder: Modeka heeft de juiste motorkleding. Met een zeer een goede prijs / prestatie verhouding. In aanvulling op de voortdurende expansie van de textiel-kledinglijn, die nu ook een prioriteit in het werk van Modeka International GmbH vertegenwoordigt, heeft het bedrijf ook de stedelijke trend, die geïntegreerd zijn in het eigen assortiment. Het bereik van de vintage leren jacks, motorjeans en ook sneakers neemt gestaag toe de laatste  jaren. Dat motorkleding tegenwoordig niet alleen op de motor gedragen wordt maar dus ook op het terras en in de stad lekker moet zitten, er goed uit moet zien, zónder in te leveren op veiligheid; dat hebben ze dus bij onze oosterburen van Modeka ook goed begrepen!

Onlangs bekeken

Modeka Modeka Spa Evo motorlaarzen SALE
ModekaModeka Spa Evo motorlaarzen SALE

Rundleer en PU-gecoat mat leer

€109,90€89,90 Incl. btw