Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Modeka Talismen Motorbroek

10% sale
Modeka Modeka Talismen Motorbroek
Productomschrijving
Modeka Talismen Motorbroek De Modeka Talismen Motorbroek heeft een uitneembare ademende, daarnaast waterdichte voering en een uitneembare thermovoering. De jas is voorzien van CE-protectie op de knieën en heupen. Er zijn sterke materialen zoals Polyamide en Kevlar gebruikt voor optimale veiligheid en slijtvastheid en Spandexl voor een prettige pa...

Modeka Talismen Motorbroek

De Modeka Talismen Motorbroek heeft een uitneembare ademende, daarnaast waterdichte voering en een uitneembare thermovoering. De jas is voorzien van CE-protectie op de knieën en heupen. Er zijn sterke materialen zoals Polyamide en Kevlar gebruikt voor optimale veiligheid en slijtvastheid en Spandexl voor een prettige pasvorm. De broek is voorzien van de nodige reflectie. Op de voorzijde heeft de Talismen Airdraft ventilatiezakken met magnetische sluiting en diverse ventilatieritsen. Ook is de Talismen uitgevoerd met diverse verstel mogelijkheden. Deze motorbroek is voorzien van een korte en lange verbindingsrits voor een motorjas. De Modeka Talismen Motorbroek is CE gekeurd en ook voorzien van veiligheidsstiksels.

Budget

Als beginnend motorrijder heb je soms met een beperkt budget te kampen. Laat daar nu vanuit Modeka antwoord op worden gegeven met de Modeka Talismen Motorbroek. Een all season model dat behoort tot een van de voordeligste uit zijn klasse. Bovendien biedt deze motorbroek prima looks en daarnaast uitstekende functionaliteit. Zo is die ook uitgevoerd met een uitneembare thermo voering, waterdicht Sympatex membraan en ventilatie ritsen. Alle ingrediënten om het gehele jaar rond in comfort te kunnen rijden.
 

Materiaal en veiligheid

De Modeka Talismen Motorbroek beschikt over een polyamide  basis met materiele verdubbeling op de crash zones. Ook zitten er kevlar stukken voor hittebescherming in deze complete motorbroek van Modeka. De knieën en ook heupen zijn voorzien van CE level 1 protectoren. De lange verbindingsrits maakt het mogelijk om hem te verbinden tot een geheel met een van de textielbroeken van het Duitse merk Modeka .

 

Waterdicht en binnenvoering

Het waterdichte Uitneembare Sympatex membraan biedt een basisniveau van bescherming tegen onheilspellend weer. Dat door het ademend vermogen toch comfortabel draagt en er ook in droge omstandigheden prima in te vertoeven valt. De uitneembare gewatteerde thermo voering en ventilatie ritsen vormen de klimaatbeheersing waarbij je in de winter warm blijft en met de ventilatie ritsen geopend ’s zomers ook van de nodige verkoeling wordt voorzien.
 
Goed te combineren met de  Talismen motorjas
 

Specificaties :

  • Technisch, slijtvast stretchmateriaal
  • 83% polyamide, 12% DuPont  en Kevlar ® materiaal, 5% spandex
  • Materiële verdubbeling op de crashlocaties
  • Tour fit motorbroek
  • Eflecterend 3M ™ Scotchlite ™ materiaal
  • Uitneembaar Sympatex ® -membraan: 100% waterdicht en winddicht, bijzonder ademend, dynamisch klimaatregulerend
  • Uitneembaar gewatteerde thermovoering, apart draagbaar
  • YF-beschermers gecertificeerd volgens EN 1621-1: 2012 op knieën en heupen
  • Gelamineerde reflectie
  • Kevlar voor hittebescherming
  • AirDraft: ventilatiezakken met magnetische sluiting
  • AirVent: ventilatieritsen
  • Diverse verstel mogelijkheden
  • Diverse waterdichte buitenzakken
  • Verbindingsrits
  • Veiligheids- naden
  • Leverbaar in Zwart
  • CE gecertificeerd

Onze andere textiele jassen

Modeka 

Het Duitse merk Modeka is nog vrij nieuw in Nederland maar de Duitse degelijke kwaliteit bestaat al zo’n 70 jaar. Leren pakken, consequent ontworpen voor weg- en racen, markeerde het fundament voor de hedendaagse zeer succesvolle en daarnaast ook zeer brede motorkleding merk Modeka  Of het nu om de weg, touring of avontuurlijke bestuurder gaat: Modeka heeft de juiste motorkleding. Met een zeer een goede prijs / prestatie verhouding. In aanvulling op de voortdurende expansie van de textiel-kledinglijn, die nu een prioriteit in het werk van Modeka International GmbH vertegenwoordigt, heeft het bedrijf ook de stedelijke trend, die geïntegreerd zijn in het assortiment. Het bereik van de vintage leren jacks, motorjeans en ook sneakers neemt gestaag toe de laatste  jaren. Dat motorkleding tegenwoordig niet alleen op de motor gedragen wordt maar ook op het terras en in de stad lekker moet zitten, er goed uit moet zien, zónder in te leveren op veiligheid; dat hebben ze bij onze oosterburen van Modeka ook zeer goed goed begrepen!

Productspecificaties

EAN
4045765161654

Onlangs bekeken

Modeka Modeka Talismen Motorbroek
ModekaModeka Talismen Motorbroek

Modeka touring Fit: 3in1 All-wheather motorjas

€399,90 Incl. btw