Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Modeka Vincent Aged motorjack

10% sale
Productomschrijving
Modeka Vincent Aged motorjack Modeka presenteert met trots het nieuwste vintage lederen motorjack : Het Modeka Vincent Aged motorjack! Kwalitatief rundleder aan de buitenzijde zorgt – naast een strakke look – voor heel wat bescherming. Leder en water zijn geen beste vrienden, al laat de gladde waxlaag bij de Modeka Vincent Aged motorjack in ee...

Modeka Vincent Aged motorjack

Modeka presenteert met trots het nieuwste vintage lederen motorjack : Het Modeka Vincent Aged motorjack! Kwalitatief rundleder aan de buitenzijde zorgt – naast een strakke look – voor heel wat bescherming. Leder en water zijn geen beste vrienden, al laat de gladde waxlaag bij de Modeka Vincent Aged motorjack in eerste instantie iets anders vermoeden. Een meer gedetailleerde blik leert evenwel dat de panelen geperforeerd leder toch eerder droge rij-omstandigheden zullen vereisen. Koud mag het wel zijn, want met een uitristbare thermovoering zit je goed beschermd. De voering rits je net zo makkelijk weg en wordt het warmer, dan bieden de  ventilatie ritsen op de borst en rug verfrissing. Al bij al mag je er dus zeker van zijn: zolang het water niet met bakken uit de lucht valt, zit je goed met dit leren motorjack.

Comfort en Veiligheid

Centraal sluit je de Modeka Vincent Aged motorjack  met een stevige rits. Dankzij een rits met drukknop op elk mouwuiteinde kies je wel of je de handschoenen onder of boven de jas wil dragen. Opbergruimte vind je dus in de vorm van twee zakken vooraan. Je ritst die dicht om niets te verliezen. In de thermovoering zitten twee extra binnenzakken. De schouder- en elleboog protectoren voldoen aan alle vereisten om als EN 1621-1- exemplaren gecertificeerd te zijn.

De Modeka Vincent Aged motorjack is perfect te combineren met een bijvoorbeeld de Modeka Glenn slimfit motorjeans en de Stylmartin Ace motorschoenen

Kenmerken :

  • Hoogwaardig vintage  buffelleer
  • Materiaal getest volgens prEN 17092: 2018
  • Uitneembare thermo voering
  • Modeka  2in 1 fit
  • Ritsen en drukknopen op de polsen
  • Verstelbaar in de taille
  • Schouder en elleboog beschermers gecertificeerd volgens nl 1621-1
  • Optioneel is rugbeschermer SAS-TEC SCL-M/L 19 voor maten M - L
  • Optioneel is rugbeschermer SAS-TEC SCL-XL 19 voor maten XL - 5XL
  • 2 buiten zakken en ook 2 binnenzakken
  • Stretchdelen op de schouders en ellebogen
  • Air Vent-ritsen op de borst (2)
  • Buitenstof: 100% leer
  • Voering: 100% polyester
  • Thermische voering: 100% polyester
  • Art : 010891

Modeka

Het Duitse merk Modeka is nog  vrij nieuw in Nederland maar de Duitse degelijke kwaliteit bestaat al zo'n 70 jaar. Leren pakken, consequent ontworpen voor weg- en racen, markeerde dus het fundament voor de hedendaagse zeer succesvol en ook brede motorkleding merk Modeka  Of het nu op de weg, touring of avontuurlijke bestuurder: Modeka heeft de juiste motorkleding. Met een zeer een goede prijs / prestatie verhouding. In aanvulling op de voortdurende expansie van de textiel-kledinglijn, die nu een prioriteit in het werk van Modeka International GmbH vertegenwoordigt, heeft het bedrijf ook de stedelijke trend, die geïntegreerd zijn in het eigen assortiment. Het bereik van de vintage leren jacks, motorjeans en sneakers neemt gestaag toe de laatste  jaren. Dat motorkleding tegenwoordig niet alleen op de motor gedragen wordt maar dus ook op het terras en in de stad lekker moet zitten, er goed uit moet zien, zónder in te leveren op veiligheid; dat hebben ze ook bij onze oosterburen van Modeka goed begrepen!

Productspecificaties

EAN
4045765168523

Onlangs bekeken

Modeka Modeka Vincent Aged motorjack
ModekaModeka Vincent Aged motorjack

Mooi jack met uitneembare thermovoering

€269,90 Incl. btw