Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Modeka Yko motorlaarzen

10% sale
Modeka Modeka Yko motorlaarzen
Productomschrijving
Modeka Yko motorlaarzen Deze hoogwaardige Modeka Yko motorlaarzen combineren eerste klas eigenschappen zoals microvezel, enkelversterking, schakelversterking en effectieve bescherming tegen slijtage. Met de ATOP-snelsluiting voor een nauwkeurige pasvorm bieden de Modeka Yko motorlaarzen niet alleen optimale bescherming, maar ook maximaal comfort. ...

Modeka Yko motorlaarzen

Deze hoogwaardige Modeka Yko motorlaarzen combineren eerste klas eigenschappen zoals microvezel, enkelversterking, schakelversterking en effectieve bescherming tegen slijtage. Met de ATOP-snelsluiting voor een nauwkeurige pasvorm bieden de Modeka Yko motorlaarzen niet alleen optimale bescherming, maar ook maximaal comfort. Gecertificeerd volgens EN 13634:2017 voor veiligheidsschoenen voor motorrijders, zijn ze een betrouwbare metgezel. De schachthoogte van 17 cm (maat 43) en het hoogwaardige materiaal, bestaande uit 100% microvezel aan de buitenkant en 100% polyester aan de binnenkant, onderstrepen de kwaliteit en functionaliteit ervan.

Eigenschappen:

 • Sport/tour motorlaarzen voor de zomer
 • Microvezel
 • Versterkte enkel
 • Gelaagde versteviging
 • Bescherming tegen wrijving
 • ATOP-snelsluiting: nauwkeurige pasvorm
 • Gecertificeerd volgens EN 13634:2017 "Beschermende schoenen voor motorrijders".
 • Schachthoogte: 17 cm / maat 43
 • Bovenwerk: 100% microvezel
 • Binnenkant: 100% polyester
 • Bijpassend de  Modeka Clarke Sport motorjas

Modeka

Het Duitse merk Modeka is nog vrij nieuw in Nederland maar de Duitse degelijke kwaliteit bestaat al zo’n 70 jaar. Leren pakken, consequent ontworpen voor weg- en racen, markeerde het fundament voor de hedendaagse zeer succesvolle en daarnaast ook zeer brede motorkleding merk Modeka  Of het nu om de weg, touring of avontuurlijke bestuurder gaat: Modeka heeft de juiste motorkleding. Met een zeer een goede prijs / prestatie verhouding. In aanvulling op de voortdurende expansie van de textiel-kledinglijn, die nu een prioriteit in het werk van Modeka International GmbH vertegenwoordigt, heeft het bedrijf ook de stedelijke trend, die geïntegreerd zijn in het assortiment. Het bereik van de vintage leren jacks, motorjeans en ook sneakers neemt gestaag toe de laatste  jaren. Dat motorkleding tegenwoordig niet alleen op de motor gedragen wordt maar ook op het terras en in de stad lekker moet zitten, er goed uit moet zien, zónder in te leveren op veiligheid; dat hebben ze bij onze oosterburen van Modeka ook zeer goed goed begrepen!

Productspecificaties

EAN
4045765210420

Onlangs bekeken

Modeka Modeka Yko motorlaarzen
ModekaModeka Yko motorlaarzen

Gecertificeerd volgens EN 13634:2017 "Beschermende schoenen voor motorrijders".

€129,90 Incl. btw