Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Motogirl Melissa motorjegging

10% sale
Productomschrijving
Motogirl Melissa motorjegging De Motogirl Melissa motorjegging combineert stoere, sportieve en vrouwelijke kenmerken! Deze jegging is opgebouwd uit twee lagen: de binnenste laag bestaat uit Aramide vezel, terwijl de buitenste laag van geweven polyester is vervaardigd, wat resulteert in een comfortabele stretch pasvorm. Met een hoog getailleerd ont...

Motogirl Melissa motorjegging

De Motogirl Melissa motorjegging combineert stoere, sportieve en vrouwelijke kenmerken! Deze jegging is opgebouwd uit twee lagen: de binnenste laag bestaat uit Aramide vezel, terwijl de buitenste laag van geweven polyester is vervaardigd, wat resulteert in een comfortabele stretch pasvorm. Met een hoog getailleerd ontwerp en stevige riemlussen biedt de Motogirl Melissa motorjegging zowel stijl als functionaliteit. Standaard wordt de Melissa geleverd met level 2 knieprotectoren en is ze voorbereid op eventuele heupprotectie inserts. Daarnaast beschikt deze legging over twee zakken aan de voorzijde en nog eens twee aan de achterzijde.

Eigenschappen: 

  • Stoere,sportieve en vrouwlijke motorjegging voor de zomer
  • Slijtvaste polyester buitenlaag met stretch.
  • Gevoerd met 100% Dupont™ Kevlar®.
  • Standaard geleverd met Level 2 CE knie protectie.
  • Voorbereid op heup protectoren (niet inbegrepen).
  • Twee voorzakken en twee achterzakken.
  • Stevige riemlussen.
  • Certified garment A, EN 17092-4:2020.
  • Motogirl raad aan een maat groter te nemen. 
  • Bijpassend de  Rusty Stitches Joyce Hooded V2 motorjas

Motogirl

Bij Motogirl staat de veiligheid van onze klanten voorop, kort daarna gevolgd door het ontwerp en de pasvorm van onze kleding. Alle motorkleding valt nu onder de categorie “ Persoonlijke Beschermingsmiddelen ” (PBM). Fabrikanten die PBM's verkopen in Groot-Brittannië en Europa kunnen alleen PBM's verkopen als er  een onderzoek is uitgevoerd en een certificering is afgegeven. Kledingstukken moeten voldoen aan de technische specificatie voor beschermende kleding voor motorrijders en voldoen aan de fundamentele gezondheids- en veiligheidseisen van de PBM-verordening 2016/425.  MOTOGIRL-producten voldoen aan de relevante geharmoniseerde wetgeving van de Unie: Verordening (EU) 2016/425 en Verordening persoonlijke beschermingsmiddelen 2016/425 (zoals behouden in de Britse wetgeving en gewijzigd) Er worden drie (3) hoofdtests op kledingstukken uitgevoerd. Op basis van de resultaten wordt aan het kledingstuk een klasse (AAA,AA,A,B of C) toegekend en wordt een certificaat afgegeven ( Impact-slijtvastheid - Naadsterkte -  Scheursterkte  ) Er worden tijdens het testen nog veel meer tests uitgevoerd en afhankelijk van het kledingstuk kunnen aanvullende tests nodig zijn. Leertests omvatten bijvoorbeeld; Bepaling van pH, chroom (VI), detectie van AZO-  kleurstoffen  in kleurstoffen enz. 

Productspecificaties

EAN
5060675100462

Onlangs bekeken

Motogirl Motogirl Melissa motorjegging
MotogirlMotogirl Melissa motorjegging

Stoere, sportieve en vrouwlijke motorjegging voor de zomer

€169,95 Incl. btw