Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Nolan N87 Arkad motorhelm SALE

46% sale
Productomschrijving
Nolan N87 Arkad motorhelm SALE De Nolan N87 Arkad motorhelm SALE is een populaire helm die geïnspireerd is door de MotoGP en de World SBK. De echte race look wordt gecombineerd met de nieuwste technologieën. De buitenschaal is buitengewoon sterk en bestand tegen extreme temperaturen. De Nolan N87 Arkad motorhelm SALE kenmerkt zich door zijn bred...

Nolan N87 Arkad motorhelm SALE

De Nolan N87 Arkad motorhelm SALE is een populaire helm die geïnspireerd is door de MotoGP en de World SBK. De echte race look wordt gecombineerd met de nieuwste technologieën. De buitenschaal is buitengewoon sterk en bestand tegen extreme temperaturen. De Nolan N87 Arkad motorhelm SALE kenmerkt zich door zijn brede vizier en hoge mate van comfort. De N87 motorhelm is de keuze van sportieve motorrijders op de weg!

Eigenschappen :

  • De buitenschaal is gegoten uit LEXAN polycarbonaat, dit materiaal is enorm sterk en bestendig tegen extreme temperaturen
  • De helm is door SHARP gecertificeerd met de maximale 5***** sterren
  • De N87 kenmerkt zich door zijn brede vizier, dit vizier is krasbestendig en geeft meer zicht tijdens het motorrijden
  • Het geïntegreerde zonnevizier is makkelijk te bedienen en beschermt je ogen maximaal tegen UV licht
  • Het ventilatiesysteem van de N87 is uitgerust met Airbooster technologie.
  • De kinband is te openen met een dubbele hefboom constructie, hierdoor kan de sluiting alleen met een grote beweging geopend worden.
  • De binnenstukken van de helm zijn dubbel gevoerd en micro geperforeerd. Dit zorgt voor een optimaal draagcomfort en beschermt tegen windruis
  • De wangstukken zijn uitneembaar en uitwasbaar
  • Speciaal voor brildragers is de binnenvoering aan te passen, zodat er ruimte vrijkomt voor de bril
  • Nolan heeft de N87 helm voorbereid op het N-COM communicatie systeem

Nolan

Shark is het Franse merk voor motorhelmen en accessoires dat motorrijders al 25 jaar bedient. Het bedrijf is opgericht door een team van zeer ervaren en ook gedreven racers die een gat in de markt zagen voor praktische helmen met daarnaast hoge prestaties en hoge kwaliteit voor stadsrijders en professionele motorrijders. Het bedrijf staat daarnaast niet alleen bekend vanwege de kwaliteit van hun product, maar ook vanwege de innovatie die het door de jaren heen de helmindustrie heeft gebracht. Shark is bovendien het eerste bedrijf dat XRC koolstof gebruikte voor helmproductie. 

Onlangs bekeken

Nolan Nolan N87 Arkad motorhelm SALE
NolanNolan N87 Arkad motorhelm SALE

Voor deze prijs alleen nog maat XL Op=Op

€369,00€199,00 Incl. btw