Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Scorpion EXO-920 Solid Motorhelm Sale

20% sale
Productomschrijving
Scorpion EXO-920 Solid Motorhelm Sale De Scorpion EXO-920 Solid Motorhelm Sale is een moderne en vooral erg complete systeemhelm waar al met al eigenlijk alles op zit wat je van Scorpion kan verwachten. De EXO-920 is een veelzijdige systeemhelm van Scorpion voor een scherpe prijs. Helmschaal De schaal van de Scorpion EXO-920 Solid Motorhelm Sa...

Scorpion EXO-920 Solid Motorhelm Sale

De Scorpion EXO-920 Solid Motorhelm Sale is een moderne en vooral erg complete systeemhelm waar al met al eigenlijk alles op zit wat je van Scorpion kan verwachten. De EXO-920 is een veelzijdige systeemhelm van Scorpion voor een scherpe prijs.

Helmschaal

De schaal van de Scorpion EXO-920 Solid Motorhelm Sale is gemaakt van polycarbonaat, een licht en sterk materiaal. De harde polycarbonaat schaal is super licht en bied een zeer goede bescherming. Hierdoor is het zeer prettig toeren met deze systeemhelm. Met twee schaalmaten sluit de Scorpion EXO-920 goed aan op je hoofd. Dankzij de gemiddelde pasvorm passen de meeste Nederlanders de helmen van Scorpion. De kinbak is bovendien verstevigd voor nog meer veiligheid aan de voorzijde van de systeemhelm. De Scorpion EXO-920 Solid Motorhelm Sale is ook voorzien van verstelbare ventilatie openingen aan de voor en achterzijde. Hierdoor blijft de helm heerlijk koel op warme zomerdagen.

 

Vizier en Binnenvoering

Aan de binnenzijde bevind zich de KWIKWICK2 voering. Deze voering is zacht, comfortabel en drijft snel vocht af. De Kwikwick binnenvoering wordt als erg comfortabel ervaren. Mocht het nodig zijn dan kan je de binnenvoering verwijderen om het een keer goed schoon te maken. Het zonnevizier is eenvoudig met 1 hand te bedienen en voorkomt verblinding door de zon. Het vizier is ook voorbereid op het plaatsen van een Max-vision Pinlock lens welke het beslaan van je vizier voorkomt. Daarnaast is het vizier anti-kras. Bovendien wissel je met het Ellip-tec systeem eenvoudig en snel van vizier zonder dat daar gereedschap aan te pas komt. De systeemhelm kan bovendien gemakkelijk en snel worden afgesloten met een microbuckle  kinbandsluiting. Ook is de Scorpion EXO-920 Solid Motorhelm Sale voorbereid voor de inbouw van een communicatiesysteem. Op deze helm past het KDF-15 ELLIP-TEC vizier, de DKS139 Pinlock en het KS-6 zonnevizier.

 

 Eigenschappen :

 • Polycarbonaat buitenschaal
 • 2 schaalmaten
 • Perfecte pasvorm
 • ECE  220-05  gekeurd
 • Anti-kras vizier
 • Geïntegreerd zonnevizier
 • Pinlock voorbereid
 • Bluetooth voorbereiding
 • Kwikwick2 binnenvoering
 • Uitneembare en ook ademende binnenvoering
 • Inclusief met een  Max-vision pinlock  systeem tegen het beslaan van je vizier
 • Elip-tec viziersysteem
 • Verstevigde kinbak
 • Microbuckle kinbandsluiting
 • 5 jaar garantie
 • Brildrager vriendelijk
 • Ventilatiesysteem
 • Let op , Scorpion levert helmen met een helder vizier!
 • Bijbestellen van een  goud, blauw spiegel  of  donker getint vizier is ook mogelijk
Let op! Deze helm wordt geleverd met een helder vizier en Pinlock  voorbereid!

Scorpion

Scorpion helmen worden ontworpen met behulp van ’s werelds meest gewilde ontwerpers met gezamenlijk meer dan 178 jaar ervaring. Behalve de techniek is er de toegevoegde waarde (creativiteit) van over de hele wereld, om telkens het verschil te blijven maken. Elke productiefase, en elk detail wordt in ‘The Big Nest’ gecontroleerd om tenslotte zo een garantie te geven van een optimale kwaliteit. Het oog voor detail wordt onderstreept door het feit dat elke Scorpion motorhelm zowel ECE 22-05 als SNELL foundation goedgekeurd is. Dit omdat veiligheid nooit ter discussie mag staan. De Scorpion collectie biedt zowel effen kleuren als ook uitbundige, innovatieve grafische prints. In de eigen fabriek vervaardigen ze de helmen vanaf grondstoffenniveau in eigen beheer, van zowel het kunststofgranulaat tot en met het dichtplakken van de emballage. In slechts enkele jaren tijd is Scorpion gestegen naar de top vijf van top producenten. Scorpion levert een complete lijn motorhelmen: integraalhelmen, systeemhelmen, modulaire helmen en tevens jethelmen. Daarnaast levert Scorpion ook een lijn accessoires voor deze helmen.

Onlangs bekeken

Scorpion Scorpion EXO-920 Solid Motorhelm Sale
ScorpionScorpion EXO-920 Solid Motorhelm Sale

Laatste maten en kleuren

€199,90€159,90 Incl. btw