Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Optiline Duolock Universele Adapter

10% sale
Productomschrijving
Optiline Duolock Universele Adapter De zelfklevende Optiline Duolock Universele Adapter voor telefoons is een handig accessoire dat perfect past bij de Opti-Line bevestigingen. Met dit slimme stukje technologie kun je jouw smartphone eenvoudig en veilig aan diverse mounts bevestigen. Of je nu een Opti-Line mount hebt in je auto, op je fiets op je ...

Optiline Duolock Universele Adapter

De zelfklevende Optiline Duolock Universele Adapter voor telefoons is een handig accessoire dat perfect past bij de Opti-Line bevestigingen. Met dit slimme stukje technologie kun je jouw smartphone eenvoudig en veilig aan diverse mounts bevestigen. Of je nu een Opti-Line mount hebt in je auto, op je fiets op je motor, deze adapter zorgt ervoor dat jouw telefoon stevig op zijn plek blijft zitten. De Opti-Universal adapter is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en veelzijdigheid. Het zelfklevende oppervlak hecht stevig aan zowel de achterkant van je telefoon als op hoesjes, waardoor je zelf kunt bepalen waar je jouw telefoon wilt bevestigen. Of je nu graag je telefoon op de voorruit wilt plaatsen tijdens het navigeren of op je stuur tijdens het rijden, deze Optiline Duolock Universele Adapter biedt de vrijheid om je telefoon te bevestigen waar jij dat wilt. Met een hoogwaardige kwaliteit en goedgekeurde materialen kun je erop vertrouwen dat deze adapter jouw telefoon veilig houdt.

Eigenschappen:

  • Universeel
  • Hecht op vlakke en licht gebogen oppervlakken zoals plastic en metaal
  • Specifiek voor Opti-Line bevestigingen
  • Alleen geschikt voor Opti-montage van Lampa (DUO LOCK)
  • Art: 90426
  • Telefoonhouders

Optiline

Optiline biedt betaalbare oplossingen om je smartphone te bevestigen op je motorfiets. Dankzij het gepatenteerde Duolock systeem bevestig jij je telefoon binnen een handomdraai op een Optiline Mount. Met de telefoonhouders van Optiline kan jij je telefoon veilig en eenvoudig bedienen op je motor, fiets of auto!

Productspecificaties

EAN
8000692904268

Onlangs bekeken

Optiline Optiline Duolock Universele Adapter
OptilineOptiline Duolock Universele Adapter

Hecht op vlakke en licht gebogen oppervlakken zoals plastic en metaal

€13,99 Incl. btw