Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Premier Vangarde U9 BM Motorhelm SALE

20% sale
Productomschrijving
Premier Vangarde U9 BM Motorhelm SALE De Premier Vangarde U9 BM Motorhelm SALE is in het leven geroepen dankzij de vraag vanuit de markt. Premier heeft het reeds bestaande model Vintage als basis genomen en daar een groot vizier aan toegevoegd. De helm is uitgerust met een donker binnenvizier die verdwijnt in de helmschaal en een extra buitenvizie...

Premier Vangarde U9 BM Motorhelm SALE

De Premier Vangarde U9 BM Motorhelm SALE is in het leven geroepen dankzij de vraag vanuit de markt. Premier heeft het reeds bestaande model Vintage als basis genomen en daar een groot vizier aan toegevoegd. De helm is uitgerust met een donker binnenvizier die verdwijnt in de helmschaal en een extra buitenvizier met een designer look waarvan het mechanisme erg nauwkeurig is met oog voor detail. De Vangarde omvat het reeds bekende model Vintage met daarop een extra groot vizier. De helm is daarbij mede uitgerust met een donker zonnevizier dat in de schaal van de helm kan worden ingeschoven en een extra buitenvizier welke de helm een mooie designer look geeft. Het mechanisme van beide vizieren is uiterst nauwkeurig ontworpen, waarbij het oog voor detail zeer aanwezig is geweest.

Beschrijving

De Premier Vangarde U9 BM Motorhelm SALE doet zijn naam eer aan. De klassieke uitstraling is gecombineerd met comfort en de huidige veiligheidseisen. De buitenschaal bestaat voor 2/3 uit super lichte Carbonvezels, waardoor de helm erg sterk is en slechts 990 gram weegt!  De Vangarde schaal is bovendien gemaakt van een tri-composiet mix, met Dyneema, koolstof en aramidevezels. Dit is dezelfde vezelmix die Premier gebruikt op alle helmen. Het komt voort uit de jarenlange ervaring die dit Italiaanse bedrijf heeft opgebouwd door studie en de toepassing van deze vezels in de helmproductie. De interne schaal is in EPS, met variërende dichtheid om de beste schokabsorptie in geval van een botsing aan te bieden. De Premier Vangarde U9 BM Motorhelm SALE is door de bijzonder compacte buitenschaal uiterst comfortabel en perfect in verhouding met uw hoofd. Het zonnevizier van de Vangarde sluit daarnaast goed aan. Hierdoor is turbulentie uitgesloten. De rand van het vizier verstoord uw gezichtsveld niet. De Premier Vangarde is daarmee een retro helm passend voor zowel de Harley/Chopper rijder als ook de motor en scooterrijder. De wensen van haar klanten zijn altijd erg belangrijk geweest voor Premier. Om deze reden hebben ze in de collectie het Vangarde model opgenomen, een open helm die beantwoordt aan de nieuwste mode-en stijl-eisen van de markt. De Premier Vangarde U9 BM Motorhelm SALE heeft een makkelijk te gebruiken interne zonneklep die is geplaatst tussen de interne en externe schaal. De wangkussens zijn gemaakt met anti-allergische Sanitized stof, ook zijn ze volledig afneembaar en wasbaar, terwijl de kinband een micrometrische quick release sluiting heeft.

Pasvorm en binnenvoering

Doordat de pasvorm zo is doorontwikkeld is deze zeer toegankelijk voor iedereen. De Premier Vangarde U9 BM Motorhelm SALE zakt dan ook zeer ver over je hoofd en sluit daardoor ook mooi over je gezicht. De binnenvoering van de Vangarde is gemaakt van anti-bacterieel en vocht verdrijvend materiaal bovendien voelt het erg prettig en zacht aan. Tenslotte is de binnenvoering uitneembaar en dus ook makkelijk uitwasbaar.

Vizier

Opvallend voor een klassieke jethelm is het geïntegreerde zonnevizier. Dit zonnevizier is leverbaar in een licht getint en een donker getint vizier. Standaard wordt de Premier Vangarde U9 BM Motorhelm geleverd met het licht getinte vizier. Het  donker getinte vizier  is erbij te bestellen.

Concluderend

De Premier Vangarde U9 BM Motorhelm SALE is gericht op degenen die een modebewuste-en coole stad helm willen , die wordt gekenmerkt door mooie klassieke graphics, zonder de veiligheid eisen te vergeten.

Specificaties :

 • Buitenschaal is een tri-composiet mix, met Dyneema, koolstof en aramidevezels
 • 1 schaalmaat
 • Intern zonnevizier licht getint
 • Extra groot helder vizier
 • Wasbare en ook ademende binnenvoering
 • Micrometrische quick release sluiting
 • Circa 990 gram
 • EPS binnenschaal
 • Gewicht 990 gram
 • Brildrager vriendelijk
 • 5 jaar garantie
 • ECE 220-05 gekeurd
 • Voor deze prijs beperkte maten op voorraad
 • Ook verkrijgbaar is het  donker getinte vizier

Premier

De filosofie achter de Premier helmen gaat terug naar 1956 in Californië. Sinds 1987 produceert Premier helmen onder Italiaanse vlag . Dit is terug te vinden in de creatie van nieuwe modellen, hun innovatieve en in het bijzonder het exclusieve design. Premier staat voor maximale protectie en veiligheid. De unieke strategie die Premier hanteert wordt gekenmerkt door hun totale en directe controle over het volledige productieproces.Titanium Vectran Carbon , of Dyneema Carbon Aramide vezels. Premier gebruikt voor al haar helmen hoogwaardige materialen. Deze technologie wordt ook in de ruimtevaart gebruikt, maar nu beschermt deze zodoende ook uw meest kostbare bezit. Daarnaast is Premier is sinds 1961 actief in de racesport. Zij  zien het als hun taak voorop te lopen in ontwikkeling en testen in de racesport, kortom; ‘technology for racing’ ! .

Onlangs bekeken

Premier Premier Vangarde U9 BM Motorhelm SALE
PremierPremier Vangarde U9 BM Motorhelm SALE

Beperkte maten Op=Op

€229,95€184,95 Incl. btw