Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Premier Viper U9 BM Motorhelm SALE

33% sale
Premier Premier Viper U9 BM Motorhelm SALE
Productomschrijving
Premier Viper U9 BM motorhelm SALE De Premier Viper U9 BM Motorhelm SALE is een mooie goed geprijsde motorhelm in de premier collectie, een hoge kwaliteit integraal helm, een combinatie van veiligheid, comfort en prestaties. Dankzij zijn moderne en aërodynamische ontwerp is het de ideale helm voor diegene die touring en sportief rijdt. De buitens...

Premier Viper U9 BM motorhelm SALE

De Premier Viper U9 BM Motorhelm SALE is een mooie goed geprijsde motorhelm in de premier collectie, een hoge kwaliteit integraal helm, een combinatie van veiligheid, comfort en prestaties. Dankzij zijn moderne en aërodynamische ontwerp is het de ideale helm voor diegene die touring en sportief rijdt. De buitenschaal van de Viper helm is gegoten uit een hoogwaardig, solide, thermoplastisch materiaal. Zijn speciale, solide vorm  beschermt effectief tegen schokken. De binnenkant is gegoten in EPS van verschillende dichtheden en in twee verschillende maten. Het ventilatiesysteem bestaat uit drie regelbare ventilatieopeningen, twee op het bovenste gedeelte van de helm en een op de kin.

Het vizier mechanisme is eenvoudig en functioneeL Het vizier is antiscratching en is gegoten uit polycarbonaat en kan worden gebruikt met Pinlock®. Het kras-bestendige interne zonnevizier kan worden geactiveerd door middel van een hendel aan de linkerkant van de helm. De Premier Viper U9 BM Motorhelm SALE heeft een uitneembare en wasbare voering gemaakt van ademende en hypoallergene stof. Ook is de helm voorzien van een micrometrische kinbandsluiting. Zoals alle premier helmen is de Viper ook gecertificeerd volgens ECE standaard.

Eigenschappen :

  • Polycarbonaat buitenschaal
  • De binnenkant is gegoten in EPS van verschillende dichtheden.
  • Ventilatiesysteem
  • Het vizier mechanisme is eenvoudig en functioneel
  • Antiscratch vizier 
  • Pinlock voorbereid
  • Zonnevizier
  • Uitneembare en wasbare voering
  • Micrometic snelsluiting
  • Zoals alle premier helmen, is de Viper ook gecertificeerd volgens ECE standaard.

Premier

Premier is een van de meest historische en oudste merken in de motorhelm wereld. In 2014 heeft Premier zijn programma uitgebreid met een retro integraal helm, die niet alleen grafisch, maar ook in de pasvorm en alle andere componenten verbeterd is. De filosofie achter de Premier helmen gaat terug naar 1956 in Californië. Sinds 1987 worden de Premier helmen onder Italiaanse vlag geproduceerd. Dit is terug te vinden in de creatie van nieuwe modellen, hun innovatieve en exclusieve design. Daarnaast  staat dit merk voor maximale protectie en veiligheid. De unieke strategie die Premier hanteert wordt gekenmerkt door hun totale en directe controle over het volledige productieproces. Premier gebruikt voor al haar helmen hoogwaardige materialen, Titanium Vectran Carbon, of  Dyneema CarbonAramide vezels. Deze technologie gebruikt men ook in de ruimtevaart , maar nu beschermt deze uw meest kostbare bezit. Ook  is Premier  sinds 1961 actief in de racesport. Premier ziet het als hun taak voorop te lopen in ontwikkeling en testen in de racesport, ‘technology for racing

Onlangs bekeken

Premier Premier Viper U9 BM Motorhelm SALE
PremierPremier Viper U9 BM Motorhelm SALE

€149,95€99,95 Incl. btw