Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Forcefield Isolator LV 2 rugprotector

10% sale
Productomschrijving
Forcefield Isolator LV 2 rugprotector  De nieuwe Forcefield Isolator LV 2 rugprotector  biedt de beste CE-bescherming van niveau 2, met behoud van een laag gewicht en minimale afmetingen. Ontworpen om het bestaande omvangrijke pantser te vervangen, is het super zachte warmte-reactieve isolator 2 rugpantser slechts 18 mm dik. De Forcefield Isolat...

Forcefield Isolator LV 2 rugprotector 

De nieuwe Forcefield Isolator LV 2 rugprotector  biedt de beste CE-bescherming van niveau 2, met behoud van een laag gewicht en minimale afmetingen. Ontworpen om het bestaande omvangrijke pantser te vervangen, is het super zachte warmte-reactieve isolator 2 rugpantser slechts 18 mm dik. De Forcefield Isolator LV 2 rugprotector  biedt bovendien een superieure bescherming tegen stoten, is getest en ook voldoet aan de nieuwste CE 2-normen (inclusief omgevings-, natte, warme en koude tests). Isolator 1 back-inserts zijn beschikbaar in de vorm 001, 002 en 003. Het isolator-2-assortiment omvat ook CE-protectie op niveau 2 voor de elle boog / knie, heup, knie en schouder. Enorme bescherming: voor CE-niveau 2-test bij 6,63 kN (het passageniveau is 9 kN of minder)! CE: EN1621-2: 2014 Niveau Max H x B : 425 x 270 MM

Eigenschappen :

  • Gecertificeerd volgens EN1621-2: 2014 Niveau 2
  • Enorme bescherming: passeert bij 6.63kN
  • Warmte geactiveerd
  • Ademend
  • Zacht en bovendien comfortabel
  • RPT (Herhalingsbeschermingstechnologie)
  • Hoge energieabsorptie
  • Lichtgewicht
  • Art. code: 95850

Forcefield

Sinds 1988 heeft Forcefield, in verschillende vermommingen, zachte protectie technologie gepionierd en ook  gefabriceerd. Waar de meeste fabrikanten claimden dat ze protectie hebben   uitgevonden, gingen wij stilaan met onze protectie. Met het vertrouwen dat we op het juiste pad zaten, hebben we daarnaast na veel investeren de beste protectie ter wereld ontwikkeld. Soms, toen en nu, moeten we tegendraads gaan ook en de voordelen van zachte protectie versus harde protectieoo uit leggen. Maar,ook na vele jaren zijn we nu ook erkend als de originele zachte protectie  fabrikant die de best presterende en comfortabele protectie maakt. De laatste jaren hebben wij ons assortiment uitgebreid met nieuwe producten. 

Productspecificaties

EAN
5060247827568

Onlangs bekeken

Forcefield Forcefield Isolator LV 2 rugprotector
ForcefieldForcefield Isolator LV 2 rugprotector

Forcefield Isolator LV 2 rugprotector | Rug protector met de beste CE-bescherming van niveau 2 | Veel op voorraad | Outletstore !

€49,95 Incl. btw