Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Revit Afterburn H2O Dames Motorjas

10% sale
Productomschrijving
Revit Afterburn H2O Dames Motorjas De drie laags Revit Afterburn H2O Dames Motorjas draagt zeer casual en beschermt de rijder door Knox Flexiform CE-protectie. De Soft Shell, capuchon en racy pasvorm geven het jack een gave, sportieve look, terwijl de  Hydratex buitenlaag houdt je droog. De Revit Afterburn H2O Motorjas is een stoere Soft Shell mo...

Revit Afterburn H2O Dames Motorjas

De drie laags Revit Afterburn H2O Dames Motorjas draagt zeer casual en beschermt de rijder door Knox Flexiform CE-protectie. De Soft Shell, capuchon en racy pasvorm geven het jack een gave, sportieve look, terwijl de  Hydratex buitenlaag houdt je droog. De Revit Afterburn H2O Motorjas is een stoere Soft Shell motorjas voor de stadsrijder. De motorjas is gemaakt van soepel Soft Shell wat heel prettig draagt, bovendien is de Revit Afterburn H2O Dames Motorjas is waterdicht, winddicht en ademend en is ook voorzien van een uitneembare thermovoering. Als basis heeft Revit de Revit Jupiter 2 motorjas genomen, hiervan een soft shell variant gemaakt wat het draagcomfort en de casual uitstraling zeer ten goede komt. Knox protectie op de schouders en ellebogen zorgen ervoor dat je beschermd bent, tevens is de jas uit te breiden met de Revit Seesoft RV Level 2 rugprotector. Ben jij de sportieve urban rijder? Dan is de Revit Afterburn H2O Dames Motorjas zeker een jas die aan te bevelen is.

 Eigenschappen :

  • Buitenstof: high density softshell 3L
  • Isolatie: uitneembare thermische binnenvoering
  • Protectie: Knox Flexiform CE protectie
  • Voorbereid voor SEESOFT CE-level 2 rugprotector - Type RV
  • Zichtbaarheid: gelamineerd reflecterend logo, reflecterende prints
  • Waterdicht en tevens ademend
  • Composition: 96% Polyester, 4% Elastane
  • Pasvorm: race pasvorm, strak
  • Verstelmogelijkheden: verstelbandje
  • Kenmerken: korte verbindingsrits. dubbele ritssluiting, jeans lus,
  • verwijderbare capuchon met verstelbanden, afwateringsringetjes in de capuchon
  • Opbergmogelijkheden: steekzakken, binnenzakken
  • Artnr. FJT283

REV'IT!

Revit is in 1995 opgericht en begonnen met het maken van motorkleding. Sinds de start heeft Rev'it! steeds de lat hoger weten te leggen voor goede motorkleding. Rev'it! motorkleding wordt gemaakt voor elk type motorrijder. Daarnaast kijken ontwerpers van Revit ook goed naar de mode-trends en gebruiken dit in het ontwerpen van motorkleding. Zowel all-road motorkleding, motorrace kleding, tour motorkleding als casual leren motorkleding en kevlarjeans, Rev'it! is van alle markten thuis. Rev'it! producten kenmerken zich door een hoge kwaliteit van afwerking te combineren met een betaalbare prijs. Revit heeft de licentie om Gore-Tex in hun motorkleding te verwerken voor gegarandeerd droge motorkleding. Naast de gore-tex motorkleding collectie, biedt Revit ook een kledinglijn voor het warme weer. Van motorjassen en motorbroeken voor starters, tot motorpakken voor wereldreizigers, iedereen komt aan zijn trekken bij Rev'it!  

Productspecificaties

EAN
8700001296274

Onlangs bekeken

REV IT! Revit Afterburn H2O Dames Motorjas
REV IT!Revit Afterburn H2O Dames Motorjas

Waterdichte soft Shell motorjas voor de vrouwelijke stadsrijder

€259,99 Incl. btw