Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Laagste prijsgarantie
Webshop Keurmerk
0

11% korting op ALLES in de winkel en online met de code SPRING2022

Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Laagste prijsgarantie

11% korting op ALLES in de winkel en online met de code SPRING2022

Revit Leather cleaner en conditioner

REV IT! Revit Leather cleaner en conditioner
Productomschrijving
Revit Leather cleaner en conditionerRevit Leather Cleaner en conditioner  zorgt ervoor dat uw lederen motor kleding goed onderhouden blijft waardoor de levensduur verlengd wordt en de prestaties van het pak verbeteren. U kunt met de cleaner alle soorten leer goed reinigen. Gebruik Revit Leather Conditioner nadat u de Revit Leather Cleaner gebrui...

Revit Leather cleaner en conditioner

Revit Leather Cleaner en conditioner  zorgt ervoor dat uw lederen motor kleding goed onderhouden blijft waardoor de levensduur verlengd wordt en de prestaties van het pak verbeteren. U kunt met de cleaner alle soorten leer goed reinigen. Gebruik Revit Leather Conditioner nadat u de Revit Leather Cleaner gebruikt hebt om uw leren motorkleding te beschermen en te voeden. Het zorgt ervoor dat uw pak vuil- en waterafstotend blijft en de bijzondere leergeur blijft bewaard. Wij adviseren u, voor het beste resultaat, uw motorkleding minimaal 2 keer per jaar te behandelen.
Eigenschappen:
  • Levensduur van uw lederen motorkleding wordt verlengd en prestaties worden verbeterd
  • Uw pak blijft vuil- en waterafstotend
  • Leergeur blijft bewaard
  • Inhoud per flesje 150 ML
  • Artnr. FAR008

REVIT MOTORKLEDING

In 1995 begon het Revit verhaal in ons eigen kleine kikkerlandje Nederland, in Oss wel te verstaan. Revit begon met het ontwerpen en produceren van motorkleding, echter om de handel binnen te komen tussen de toen gerenommeerde merken viel niet altijd mee. Veel motorzaken namen de producten van Revit op in de collectie, dit was het begin van een avontuurlijke “motorreis” om Nederland en later ook de rest van de wereld te veroveren. Revit is een Nederlands merk en maakt sinds 1995 Motorkleding, niet alleen veilige en functionele motorkleding, maar ook nog eens vreselijk mooie motorkleding. De ontwerpers van Revit kijken goed naar de mode-trends en gebruiken dit in het ontwerpen van motorkleding. Revit maakt motorjassen, motorbroeken, motorlaarzen, motorhandschoenen, motorjeans, motor combi’s en de benodigde accessoires zoals thermokleding. Er zijn al vele professionele rijders die met Revit Motorkleding  rijden, onder andere in de MotoGP. Hieruit haalt Revit weer de benodigde kennis om motorkleding steeds veiliger te maken. Met Revit rijdt u dus in functionele en veilige motorkleding waarmee u ook nog eens voor de dag kunt komen. Of u nu op een sportieve motor, een adventure motor, een toermotor, chopper of bijvoorbeeld een motorscooter rijdt.

Productspecificaties

EAN
8700001049979

Onlangs bekeken

REV IT! Revit Leather cleaner en conditioner
REV IT!Revit Leather cleaner en conditioner

Houdt leer nog langer mooi en soepel

€49,99 Incl. btw