Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Revit Leather cleaner en conditioner

10% sale
REV IT! Revit Leather cleaner en conditioner
Productomschrijving
Revit Leather cleaner en conditioner Revit Leather Cleaner en conditioner  zorgt ervoor dat uw lederen motor kleding goed onderhouden blijft waardoor de levensduur verlengd wordt en de prestaties van het pak verbeteren. U kunt met de cleaner alle soorten leer goed reinigen. Gebruik Revit Leather Conditioner nadat u de Revit Leather Cleaner gebru...

Revit Leather cleaner en conditioner

Revit Leather Cleaner en conditioner  zorgt ervoor dat uw lederen motor kleding goed onderhouden blijft waardoor de levensduur verlengd wordt en de prestaties van het pak verbeteren. U kunt met de cleaner alle soorten leer goed reinigen. Gebruik Revit Leather Conditioner nadat u de Revit Leather Cleaner gebruikt hebt om uw leren motorkleding te beschermen en te voeden. Het zorgt ervoor dat uw pak vuil- en waterafstotend blijft en de bijzondere leergeur blijft bewaard. Wij adviseren u, voor het beste resultaat, uw motorkleding minimaal 2 keer per jaar te behandelen.

Eigenschappen :

  • Levensduur van uw lederen motorkleding wordt verlengd en prestaties worden verbeterd
  • Uw pak blijft vuil- en waterafstotend
  • Leergeur blijft bewaard
  • Inhoud per flesje 150 ML
  • Artnr. FAR008

REVIT

In 1995 begon het Revit verhaal in ons eigen kleine kikkerlandje Nederland, in Oss wel te verstaan. Revit begon met het ontwerpen en produceren van motorkleding, echter om de handel binnen te komen tussen de toen gerenommeerde merken viel niet altijd mee. Veel motorzaken namen de producten van Revit op in de collectie, dit was het begin van een avontuurlijke “motorreis” om Nederland en later ook de rest van de wereld te veroveren. Revit is een Nederlands merk en maakt sinds 1995 Motorkleding, niet alleen veilige en functionele motorkleding, maar ook nog eens vreselijk mooie motorkleding. De ontwerpers van Revit kijken goed naar de mode-trends en gebruiken dit in het ontwerpen van motorkleding. Revit maakt motorjassen, motorbroeken, motorlaarzen, motorhandschoenen, motorjeans, motor combi’s en de benodigde accessoires zoals thermokleding. 

Productspecificaties

EAN
8700001049979

Onlangs bekeken

REV IT! Revit Leather cleaner en conditioner
REV IT!Revit Leather cleaner en conditioner

Houdt leer nog langer mooi en soepel

€49,99 Incl. btw