Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Revit Solar 2 Thermojack

10% sale
Productomschrijving
Revit Solar 2 Thermojack De Revit Solar 2 Thermojack is bij uitstek ontwikkeld als isolerende mid-layer. Dankzij de Primaloft Gold vulling wordt de warmte van het lichaam optimaal geïsoleerd. Primaloft heeft ook een zeer ademende eigenschap waardoor je de Solar 2 in de winter, in het voor- en najaar kan gebruiken. Omdat deze mid-layer ultra licht...

Revit Solar 2 Thermojack

De Revit Solar 2 Thermojack is bij uitstek ontwikkeld als isolerende mid-layer. Dankzij de Primaloft Gold vulling wordt de warmte van het lichaam optimaal geïsoleerd. Primaloft heeft ook een zeer ademende eigenschap waardoor je de Solar 2 in de winter, in het voor- en najaar kan gebruiken. Omdat deze mid-layer ultra licht is, zal je nauwelijks merken dat je hem aan hebt.
 
Wanneer je de Revit Solar 2Thermojack casual draagt houd je het met een regenbui echt lekker droog.
 

Eigenschappen :

  • Zeer lichte en isolerende mid-layer
  • Gemaakt van duurzaam PWR Ripstop materiaal
  • Voorzien van Primaloft Gold isolatie
  • Reflectie details in het logo
  • 2 steekzakken
  • Windstopper bij de mouwen
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Verkrijgbaar in de maten S TM XXL
  • Art: FTU714

Wij hebben ook Rev’it producten in onze outlet of kom in onze outletstore!

REVIT

In 1995 begon het Revit verhaal in ons eigen kleine kikkerlandje Nederland, in Oss wel te verstaan. Revit begon met het ontwerpen en produceren van motorkleding, echter om de handel binnen te komen tussen de toen gerenommeerde merken viel niet altijd mee. Veel motorzaken namen de producten van Revit op in de collectie, dit was het begin van een avontuurlijke “motorreis” om Nederland en later ook de rest van de wereld te veroveren. Revit is in de eerste plaats een Nederlands merk en maakt sinds 1995 Motorkleding, niet alleen veilige en functionele motorkleding, maar in de tweede plaats ook nog eens vreselijk mooie motorkleding. De ontwerpers van Revit kijken bovendien goed naar de mode-trends en gebruiken dit vervolgens in het ontwerpen van motorkleding. Revit maakt motorjassen, motorbroeken, motorlaarzen, motorhandschoenen, motorjeans, motor combi’s en de benodigde accessoires zoals thermokleding.

Productspecificaties

EAN
8700001259675

Onlangs bekeken

REV IT! Revit Solar 2 Thermojack
REV IT!Revit Solar 2 Thermojack

Zeer lichte en isolerende mid-layer

€179,99 Incl. btw