Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Revit Torque motorjas SALE

22% sale
Productomschrijving
Revit Torque motorjas SALE Onze collectie van zomerse mesh-motorjacks is al vrij uitgebreid, maar we hebben altijd inspiratie voor iets nieuws. Nieuwe technologieën zorgen altijd voor nieuwe mogelijkheden. De Revit Torque motorjas is meer dan alleen een zomerjack. Hieronder kun je lezen waarom. Camouflageprint Alhoewel camouflageprints oorspron...

Revit Torque motorjas SALE

Onze collectie van zomerse mesh-motorjacks is al vrij uitgebreid, maar we hebben altijd inspiratie voor iets nieuws. Nieuwe technologieën zorgen altijd voor nieuwe mogelijkheden. De Revit Torque motorjas is meer dan alleen een zomerjack. Hieronder kun je lezen waarom.

Camouflageprint

Alhoewel camouflageprints oorspronkelijk waren bedoeld voor het leger, worden ze tegenwoordig door vrijwel alle modemerken gebruikt, zodat je probleemloos kunt verdwijnen in de stadsjungle. Maar niet heus. Het ziet er echter wel cool uit. Het eerste motorjack met camouflageprint dat we introduceerden, was het vierseizoensjack Flare, met verwijderbare capuchon. Omdat dit model zo populair is, besloten we om een zomerjack van mesh te ontwikkelen dat er even mooi uitzag. En als je het ons vraagt, is dat gelukt!

Waterdichte voering

De Revit Torque motorjas SALE  is meer dan een zomerjack van mesh. We hebben hem namelijk ook voorzien van een verwijderbare wind- en waterdichte voering. Zonder deze voering heb je een verkoelend zomerjack met grote panelen van airmesh aan de voorkant, achterkant en op de mouwen, en een binnenvoering van mesh die erg comfortabel zit als hij dicht op de huid wordt gedragen. Als je de hydratex® | g-voering vast ritst, creëer je een extra beschermlaag tegen de winter en toevallige zomerbuien. Deze voering is niet bedoeld om je Torque te veranderen in een volledig waterdicht kledingstuk dat je beschermt tegen extreme omstandigheden, maar het houdt je gegarandeerd wat droger en warmer.

Protectie

De ellebogen en schouders zijn standaard voorzien van ultradunne, flexibele en geventileerde SEESMART™ CE-level 1-bescherming. En je kunt ook kiezen voor een optionele SEESOFT™ CE-level 2-rugprotector. Op de rug, binnenin de Torque, zit een klittenbandsluiting. Hier kun je de rugprotector plaatsen. De juiste maat wordt duidelijk aangegeven. En laten we ook niet vergeten dat de Revit Torque motorjas je zichtbaarheid 's nachts vergroot. De voorkant, achterkant en mouwen zijn namelijk voorzien van reflecterend materiaal dat heel mooi geïntegreerd is in het ontwerp.

Eigenschappen : 

  • Semi-strakke pasvorm
  • Ontwikkeld voor sport(tour), nakedbike en tour
  • Gemaakt van 600D polyester
  • Grote mesh polyester panelen
  • Seesmart CE-level 1 schouder en elleboog protectoren
  • Voorbereid op een Seesoft rugprotector type RV
  • Diverse reflectie details
  • Verstelbaar op de heupen
  • Leverbaar in de kleuren Zwart , Zwart/grijs en Zwart/groen
  • Verwijderbaar winddicht en waterdichte hydratex® | g-voering
  • Voor deze prijs beperkte maten en kleuren!
  • Artnr. FJT247

REV’IT!

Revit is in 1995 opgericht en begonnen met het maken van motorkleding. Sinds de start heeft Rev’it! steeds de lat hoger weten te leggen voor goede motorkleding. Rev’it! motorkleding wordt gemaakt voor elk type motorrijder. Daarnaast kijken ontwerpers van Revit ook goed naar de mode-trends en gebruiken dit in het ontwerpen van motorkleding. Zowel all-road motorkleding, motorrace kleding, tour motorkleding als casual leren motorkleding en kevlarjeans, Rev’it! is van alle markten thuis. Rev’it! producten kenmerken zich door een hoge kwaliteit van afwerking te combineren met een betaalbare prijs. Revit heeft de licentie om Gore-Tex in hun motorkleding te verwerken voor gegarandeerd droge motorkleding. Naast de gore-tex motorkleding collectie, biedt Revit ook een kledinglijn voor het warme weer. Van motorjassen en motorbroeken voor starters, tot motorpakken voor wereldreizigers, iedereen komt aan zijn trekken bij Rev’it!

Onlangs bekeken

REV IT! Revit Torque motorjas SALE
REV IT!Revit Torque motorjas SALE

Sportieve doorwaaijas uitneembare waterdichte voering

€179,99€139,99 Incl. btw