Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Richa Brutale motorjeans/motorbroek SALE

25% sale
Productomschrijving
Richa Brutale motorjeans/motorbroek SALE De Richa Brutale motorjeans/motorbroek is een casual ontworpen motor jeans met waar de prioriteit gegeven is aan hoge veiligheid. De motorbroek is ook voorzien van CE-gekeurde D3o protectoren op de heupen en knieën. Dit D3o materiaal heeft het voordeel dat het zowel veerkrachtig is als soepel. De knieprote...

Richa Brutale motorjeans/motorbroek SALE

De Richa Brutale motorjeans/motorbroek is een casual ontworpen motor jeans met waar de prioriteit gegeven is aan hoge veiligheid. De motorbroek is ook voorzien van CE-gekeurde D3o protectoren op de heupen en knieën. Dit D3o materiaal heeft het voordeel dat het zowel veerkrachtig is als soepel. De knieprotectoren zijn in hoogte verstelbaar. Daarnaast is er ook gedacht aan het comfort van de broek. De Richa Brutale maakt namelijk gebruik van een mix van Denim cordura en stretchjeans. Dankzij deze combinatie heeft u een veilige en comfortabele motorbroek aan. Op de stiknaden zit safety stitching om het geheel extra slijtvast te maken. Het bijzondere van deze motorjeans is dat deze volledig CE- gekeurd is, waardoor je verzekerd bent van de juiste bescherming. Ten slotte is deze motorjeans is vele maten te verkrijgen.

Eigenschappen :

  • De Richa Brutale jeans heeft een lengte van 32 inch   
  • Mix van denim cordura en katoen
  • Ce- gekeurde D3o knie en heup protectoren
  • Volledig CE- gekeurd
  • Knieprotectie is in hoogte verstelbaar
  • Safety stitching op alle stiknaden
  • Straight fit
  • Stretchjeans voor optimaal comfort
  • Kleuren blauw en licht blauw

Richa

Richa maakt hoogwaardige producten voor iedere soort motorrijder. Voor iedere leeftijd, man of vrouw, groot of klein. Een groot assortiment motorkleding in vele kleuren en maten zorgen voor een plezierige rit voor iedereen. Richa Benelux is marktleider op het gebied van motorkleding, maar ook een Europese topspeler met bovendien meer dan 600 verkooppunten. Al tientallen jaren combineert Richa met succes een perfecte prijs-kwaliteit verhouding en een flexibele aanpak met aandacht voor de wensen van de motorrijder.

Onlangs bekeken

Richa Richa Brutale motorjeans/motorbroek SALE
RichaRicha Brutale motorjeans/motorbroek SALE

Casual ontworpen motor jeans met D3O protectie

€199,10€149,00 Incl. btw