Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Richa Colt Gilet

10% sale
Productomschrijving
Richa Colt Gilet Dit Richa Colt Gilet is een must voor je motorgarderobe. In combinatie met een shirt zoals als op de foto een Lumber hoodie en een motorjeans en bijvoorbeeld de Stylmartin Rocket motorschoenen. Eigenschappen : Vintage koeien leer Polyester & lederen voering 2 Napoleon zakken in de binnenkant (drukknop sluiting) 2 zakken...

Richa Colt Gilet

Dit Richa Colt Gilet is een must voor je motorgarderobe. In combinatie met een shirt zoals als op de foto een Lumber hoodie en een motorjeans en bijvoorbeeld de Stylmartin Rocket motorschoenen.

Eigenschappen :
  • Vintage koeien leer
  • Polyester & lederen voering
  • 2 Napoleon zakken in de binnenkant (drukknop sluiting)
  • 2 zakken aan de buitenkant met ritssluiting
Richa

Richa maakt hoogwaardige producten voor iedere soort motorrijder. Voor iedere leeftijd, man of vrouw, groot of klein. Een groot assortiment motorkleding in vele kleuren en maten zorgen voor een plezierige rit voor iedereen. Het allerbeste in motorkleding laarzen handschoenen en accessoires Richa Benelux is marktleider op het gebied van motorkleding, maar ook een Europese topspeler met meer dan 600 verkooppunten. Al tientallen jaren combineert Richa met succes een perfecte prijs-kwaliteit verhouding en een flexibele aanpak met aandacht voor de wensen van de motorrijder. In 2014 besloot Richa de collectie compleet te maken met D3O protectoren.

Productspecificaties

EAN
5415033144990

Onlangs bekeken

Richa Richa Colt Gilet
RichaRicha Colt Gilet

Onmisbaar in je chopper garderobe! Maten S TM 8XL

€159,99 Incl. btw