Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Richa Steve motorhandschoenen SALE

25% sale
Productomschrijving
Richa Steve motorhandschoenen SALE Deze Richa Steve Motorhandschoenen zijn super zacht en zitten als gegoten! Ze zijn dan ook volledig gemaak van zacht geitenleer en voorzien van perforatie op de vingers. EVA mousseDe Richa Steve Motorhandschoenen is een urban motorhandschoen met een vintage look. Een mooie klassieke en stoere motorhandschoen, waa...

Richa Steve motorhandschoenen SALE

Deze Richa Steve Motorhandschoenen zijn super zacht en zitten als gegoten! Ze zijn dan ook volledig gemaak van zacht geitenleer en voorzien van perforatie op de vingers. EVA mousseDe Richa Steve Motorhandschoenen is een urban motorhandschoen met een vintage look. Een mooie klassieke en stoere motorhandschoen, waarmee je lekker weg rijdt op je chopper, naked bike, klassieke motorfiets of scooter. Gemaakt van soepel geitenleer en voorzien van Eva-schuim op de knokkels (onder de knobbeltjes), geperforeerd leer op de wijsvinger en middelvinger voor dat beetje extra koeling. Een verticale ritssluiting zorgt ervoor dat de handschoen gemakkelijk aantrekt.

Eigenschappen :

  • Volledig vervaardigd uit hoogwaardig geitenleer
  • EVA mousse op knokkel & handpalm
  • Zachte polyester voering
  • Elastische sluiting + verticale rits
  • Geperforeerde ventilatiezones op wijs- en middelvinger
  • Mooi in combintie met de  Grand Canyon Laxey motorjas

Richa

Richa maakt hoogwaardige producten voor iedere soort motorrijder. Voor iedere leeftijd, man of vrouw, groot of klein.Een groot assortiment motorkleding in vele kleuren en ook maten zorgen voor een plezierige rit voor iedereen. Richa Benelux is marktleider op het gebied van motorkleding, maar ook een Europese topspeler met meer dan 600 verkooppunten. Al tientallen jaren combineert Richa met succes een perfecte prijs-kwaliteit verhouding en een flexibele aanpak met aandacht voor de wensen van de motorrijder.In 2014 besloot Richa de collectie compleet te maken met D3O protectoren. Dit exclusieve partnerschap maakt het mede mogelijk dat Richa één van toonaangevende merken in de markt is op het gebied van veiligheid en daarnaast protectie. En tevens een van de weinige merken die elk jack met een CE gekeurde rugprotector levert.

Onlangs bekeken

Richa Richa Steve motorhandschoenen SALE
RichaRicha Steve motorhandschoenen SALE

Volledig vervaardigd uit hoogwaardig geitenleer

€79,00€59,00 Incl. btw