Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Scorpion Belfast Carbon Evo Solid motorhelm

10% sale
Productomschrijving
Scorpion Belfast Carbon Evo Solid motorhelm De Scorpion Belfast Carbon Evo Solid motorhelm is een mooie jethelm die perfect past bij een chopper of caféracer en is dankzij zijn lichte gewicht een comfortabele helm. Deze Scorpion Belfast Carbon Evo Solid motorhelm is een open face helm met een ingebouwd UV beschermend vizier. De ...

Scorpion Belfast Carbon Evo Solid motorhelm

De Scorpion Belfast Carbon Evo Solid motorhelm is een mooie jethelm die perfect past bij een chopper of caféracer en is dankzij zijn lichte gewicht een comfortabele helm. Deze Scorpion Belfast Carbon Evo Solid motorhelm is een open face helm met een ingebouwd UV beschermend vizier. De Scorpion Belfast Carbon is uitermate geschikt als urban jethelm en ook zeer geschikt voor Naked, sport-tour, tour, shopper, custom en cruiser motoren.
 

Helmschaal en veiligheid

De Scorpion Belfast Carbon Evo Solid motorhelm is gemaakt van carbonvezels. Een carbon helmschaal dempt een impact namelijk nog beter en absorbeert de kracht beter over de hele helmschaal. Carbon helmschalen worden gemaakt van dure materialen wat een carbon helmschaal duurder maakt dan een polycarbonaat of glasvezel helm. Naast dit prijsverschil is een carbon helm ook lichter en daardoor comfortabeler.

Vizier en binnenvoering

Het geïntegreerde zonnevizier zorgt ervoor dat je geen zonnebril hoeft te dragen als de zon een keer schijnt. Daarnaast is de Scorpion Belfast Carbon Evo Solid motorhelm ook  voorbereid voor brildragers. Het ingebouwde zonnevizier is zeer makkelijk te bedienen. De binnenvoering is gemaakt van het vochtafvoerende Kwikwick en is uitneembaar zodat je het na verloop van tijd kan wassen. Het interieur is luxe afgewerkt en geeft de helm nog meer casual en retro look. Met de snelle micro buckle sluiting zet je de jethelm eenvoudig op en af.

Specificaties :

 • Echte chopper caféracer motorfietshelm
 • Carbon buitenschaal
 • Europese goedkeuring: ECE 22.06 keuring
 • Anti-kas vizier
 • Lederen afwerking
 • Bluetooth voorbereiding
 • Uitneembare en wasbare Kwikwick 3 voering
 • Geschikt voor brildragers
 • Microbuckle snelsluiting
 • Wordt geleverd met zonnevizier
 • 5 jaar garantie
 • Mooi in combinatie met een  Leren motorjas

Scorpion

Scorpion helmen worden ontworpen met behulp van ’s werelds meest gewilde ontwerpers met gezamenlijk meer dan 178 jaar ervaring. Behalve de techniek is er de toegevoegde waarde (creativiteit) van over de hele wereld, om telkens het verschil te blijven maken. Elke productiefase, en elk detail wordt in ‘The Big Nest’ gecontroleerd om tenslotte zo een garantie te geven van een optimale kwaliteit. Het oog voor detail wordt onderstreept door het feit dat elke Scorpion motorhelm zowel ECE 22-06 als SNELL foundation goedgekeurd is. Dit omdat veiligheid nooit ter discussie mag staan. De Scorpion collectie biedt zowel effen kleuren als ook uitbundige, innovatieve grafische prints. In de eigen fabriek vervaardigen ze de helmen vanaf grondstoffenniveau in eigen beheer, van zowel het kunststofgranulaat tot en met het dichtplakken van de emballage. In slechts enkele jaren tijd is Scorpion gestegen naar de top vijf van top producenten. 

Productspecificaties

EAN
3399990096177

Onlangs bekeken

Scorpion Scorpion Belfast Carbon Evo Solid motorhelm
ScorpionScorpion Belfast Carbon Evo Solid motorhelm

Carbon variant van de de Belfast

€299,90 Incl. btw