Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Scorpion Belfast Evo Nevada motorhelm

10% sale
Productomschrijving
Scorpion Belfast Evo Nevada motorhelm De Scorpion Belfast Evo Nevada motorhelm is een kwalitatief hoogwaardige jet helm die niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel is. Dankzij het lichte gewicht zul je de helm gedurende de hele rit waarderen. De helm is uitgerust met het Scorpion Speedview zonnevizier, waardoor je bij zonnig weer onge...

Scorpion Belfast Evo Nevada motorhelm

De Scorpion Belfast Evo Nevada motorhelm is een kwalitatief hoogwaardige jet helm die niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel is. Dankzij het lichte gewicht zul je de helm gedurende de hele rit waarderen. De helm is uitgerust met het Scorpion Speedview zonnevizier, waardoor je bij zonnig weer ongestoord kunt blijven rijden. De vintage stijlvoering van zachte stof maakt de helm compleet en is natuurlijk uitneembaar en wasbaar.

De Scorpion Belfast Evo Nevada motorhelm is voorzien van een Ultra TCT helmschaal en is ECE gekeurd. De Kwikwick2 voering en Kwikfit voor brildragers zorgen voor extra comfort. De leren afwerking van het interieur geeft de helm een luxe uitstraling. De Microbuckle sluiting maakt het eenvoudig om de helm veilig en snel vast te maken.

Eigenschappen :

  • Ultra TCT helmschaal.
  • Speedview zonnevizier.
  • ECE 06 gekeurd.
  • Kwikwick2 voering.
  • Kwikfit voor brildragers.
  • Leren afwerking interieur.
  • Microbuckle sluiting

Scorpion

Scorpion helmen worden ontworpen met behulp van ’s werelds meest gewilde ontwerpers met gezamenlijk meer dan 178 jaar ervaring. Behalve de techniek is er de toegevoegde waarde (creativiteit) van over de hele wereld, om telkens het verschil te blijven maken. Elke productiefase, en elk detail wordt in ‘The Big Nest’ gecontroleerd om tenslotte zo een garantie te geven van een optimale kwaliteit. Het oog voor detail wordt onderstreept door het feit dat elke Scorpion motorhelm zowel ECE 22-06 als SNELL foundation goedgekeurd is. Dit omdat veiligheid nooit ter discussie mag staan. De Scorpion collectie biedt zowel effen kleuren als ook uitbundige, innovatieve grafische prints. In de eigen fabriek vervaardigen ze de helmen vanaf grondstoffenniveau in eigen beheer, van zowel het kunststofgranulaat tot en met het dichtplakken van de emballage

Productspecificaties

EAN
3399990108528

Onlangs bekeken

Scorpion Scorpion Belfast Evo Nevada motorhelm
ScorpionScorpion Belfast Evo Nevada motorhelm

Geavanceerde fiberglas jethelm

€199,90 Incl. btw