Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Scorpion Cover FX Gallus motorhelm

10% sale
Productomschrijving
Scorpion Covert FX Gallus motorhelm Deze helm is vervaardigd met behulp van het innovatieve Ultra TCT™ materiaal, waardoor hij niet alleen opmerkelijk licht is, maar ook een indrukwekkende degressieve integriteit bij impact biedt, wat resulteert in een nog betere energieabsorptie. Met de Scorpion Covert FX Gallus motorhelm ben je verzekerd van o...

Scorpion Covert FX Gallus motorhelm

Deze helm is vervaardigd met behulp van het innovatieve Ultra TCT™ materiaal, waardoor hij niet alleen opmerkelijk licht is, maar ook een indrukwekkende degressieve integriteit bij impact biedt, wat resulteert in een nog betere energieabsorptie. Met de Scorpion Covert FX Gallus motorhelm ben je verzekerd van optimale bescherming tijdens al je motorritten. Het vizier van de Gallus-FX is behandeld met een duurzame anti-kras coating, waardoor het heldere zicht behoudt en bestand is tegen beschadigingen. Daarnaast wordt er een extra dark smoke vizier meegeleverd, zodat je kunt kiezen voor de perfecte tint die past bij je specifieke rijomstandigheden. Met deze helm ben je altijd goed voorbereid, ongeacht de weersomstandigheden. Ventilatie is van cruciaal belang voor het comfort van een motorhelm, en de Scorpion Covert FX Gallus motorhelm laat hierin geen enkele steek vallen.

De handige ventilatieopeningen op de kin kunnen moeiteloos worden geopend en gesloten met behulp van een schuifknop, zodat je de luchtstroom naar wens kunt regelen. Bovendien beschikt de helm over een topventilatie aan de bovenkant, die eveneens eenvoudig te bedienen is met een schuifje. Hierdoor geniet je altijd van een verfrissende luchtstroom, zelfs tijdens lange ritten op warme dagen. Daarnaast zorgt de strategisch geplaatste spoiler aan de achterkant van de helm ervoor dat alle warme lucht efficiënt kan ontsnappen. Zo blijft je hoofd koel en comfortabel! Scorpion hecht enorm veel waarde aan veiligheid en de Scorpion Covert FX Gallus motorhelm voldoet dan ook aan de strenge ECE 22.06 certificering. Dit betekent dat de helm uitvoerig is getest en goedgekeurd volgens de hoogste veiligheidsnormen. Kortom, de Scorpion Covert FX Gallus motorhelm is de ideale keuze voor motorrijders die niet willen inleveren op veiligheid, comfort en functionaliteit. Met zijn geavanceerde eigenschappen, hoogwaardige constructie en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen, zorgt deze helm ervoor dat je elke rit met vertrouwen tegemoet kunt gaan.

Eigenschappen :

 • Ultra TCT glasvezel helmschaal.
 • EPS binnenschaal.
 • Helmschaal in 2 maten (XS-L, XL/XXL).
 • Dark smoke vizier inbegrepen.
 • Pinlock maxvision voorbereid (niet inbegrepen).
 • Kwikwick II & III voering, anti-bacterieel, uitneembaar en wasbaar.
 • Kwikfit wangkussens geschikt voor brildragers.
 • Micrometric buckle.
 • Speaker pockets.
 • ECE 22-06 gecertificeerd.
 • Mooi in combinatie met de  Revit Flare 2 motorjas
 
Scorpion helmen worden gemaakt door ’s werelds meest gewilde ontwerpers met gezamenlijk meer dan 178 jaar ervaring. Behalve de techniek is er de toegevoegde waarde (creativiteit) van over de hele wereld, om telkens het verschil te blijven maken. Veel helmen worden, als private label, in massaproductie gemaakt. De onderdelen worden door kleine toeleveranciers gemaakt maar ook zijn er  veel ‘onderaannemers’. Bij Scorpion is dit niet zo. Elke productiefase, vervolgens wordt elk detail  in ‘The Big Nest’ gecontroleerd om tenslotte zo een optimale kwaliteit te kunnen garanderen. Het oog voor detail wordt onderstreept door het feit dat elke Scorpion motorhelm zowel ECE 22-06 als SNELL foundation goedgekeurd is. Dit omdat veiligheid nooit ter discussie mag staan. De Scorpion collectie biedt zowel effen kleuren als ook uitbundige, innovatieve grafische prints. In de eigen fabriek worden de helmen vanaf grondstoffenniveau in eigen beheer vervaardigd, van zowel het kunststofgranulaat als  het dichtplakken van de emballage.

Productspecificaties

EAN
3399990111894

Onlangs bekeken

Scorpion Scorpion Covert FX Gallus motorhelm
ScorpionScorpion Covert FX Gallus motorhelm

Ultra TCT glasvezel helmschaal.

€299,90 Incl. btw