Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Scorpion Exo 390 Liner set SALE

43% sale
Scorpion Scorpion Exo 390 Liner set SALE
Productomschrijving
Scorpion Exo 390 Liner set SALE Is je Scorpion Exo 390 helm niet meer zo comfortabel als vroeger? Het kan tijd zijn om je binnenvoering te vervangen. Hier zijn twee redenen waarom: Herstel Comfort en Veiligheid: Versleten wangkussens kunnen zorgen voor een loszittende helm en verminderd comfort. Onze speciale wangkussens voor de Scorpion Exo ...

Scorpion Exo 390 Liner set SALE

Is je Scorpion Exo 390 helm niet meer zo comfortabel als vroeger? Het kan tijd zijn om je binnenvoering te vervangen. Hier zijn twee redenen waarom:

  1. Herstel Comfort en Veiligheid: Versleten wangkussens kunnen zorgen voor een loszittende helm en verminderd comfort. Onze speciale wangkussens voor de Scorpion Exo 390 helm herstellen de pasvorm, zodat je weer veilig en comfortabel kunt rijden.

  2. Pasvorm Op Maat: Wil je een betere pasvorm? Onze wangkussens passen zich aan je behoeften aan. En met de comfortabele KWICKWICK2 voering blijft je hoofd koel en droog. Deze voering is wasbaar en antibacterieel, voor blijvende frisheid.

Eigenschappen :

  • Comfortabel
  • Perfecte pasvorm
  • Veilig
  • Koel en droog
  • Wasbaar
  • Antibacterieel
  • Blijvend fris
  • Scorpion helmen

Scorpion

Scorpion helmen worden gemaakt door ’s werelds meest gewilde ontwerpers met gezamenlijk meer dan 178 jaar ervaring. Behalve de techniek is er de toegevoegde waarde (creativiteit) van over de hele wereld, om telkens het verschil te blijven maken. Veel helmen worden, als private label, in massaproductie gemaakt. De onderdelen worden  door kleine toeleveranciers gemaakt maar ook zijn er  veel ‘onderaannemers’. Bij Scorpion is dit niet zo. Elke productiefase, vervolgens wordt elk detail  in ‘The Big Nest’ gecontroleerd om tenslotte zo een optimale kwaliteit te kunnen garanderen. Het oog voor detail wordt onderstreept door het feit dat elke Scorpion motorhelm zowel ECE 22-06 als SNELL foundation goedgekeurd is. Dit omdat veiligheid nooit ter discussie mag staan. De Scorpion collectie biedt zowel effen kleuren als ook uitbundige, innovatieve grafische prints. In de eigen fabriek vervaardigd Scorpion de helmen vanaf grondstoffenniveau , vanaf  het kunststofgranulaat tot het dichtplakken van de emballage.

Onlangs bekeken

Scorpion Scorpion Exo 390 Liner set SALE
ScorpionScorpion Exo 390 Liner set SALE

Binnenvoering voor een Scorpion Exo 390 helm maat XS

€34,90€19,95 Incl. btw