Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Scorpion Exo-1400 Evo 2 Air Fantasy motorhelm

10% sale
Productomschrijving
Scorpion Exo-1400 Evo 2 Air Fantasy motorhelm Scorpion Exo-1400 Evo 2 Air Fantasy motorhelm met de nieuwste ECE 22-06 keuring. Geniet van de reizen die je maakt op je motor met de perfecte helm voor die momenten. De Scorpion Exo-1400 Evo 2 Air Fantasy motorhelm is een superieure en zeer lichte motorhelm uitgerust met de nieuwste Scorpion technolo...

Scorpion Exo-1400 Evo 2 Air Fantasy motorhelm

Scorpion Exo-1400 Evo 2 Air Fantasy motorhelm met de nieuwste ECE 22-06 keuring. Geniet van de reizen die je maakt op je motor met de perfecte helm voor die momenten.

De Scorpion Exo-1400 Evo 2 Air Fantasy motorhelm is een superieure en zeer lichte motorhelm uitgerust met de nieuwste Scorpion technologieën en ECE22.06 homologatie. Met het Airfit liner opblaassysteem kunnen de wangpads worden opgeblazen voor een persoonlijke pasvorm. De Kwikwick 3 liner is antibacterieel en superzacht, wat net dat beetje extra geeft.

De Scorpion Exo-1400 Evo 2 Air Fantasy motorhelm overtreft stilletjes zijn voorganger, de 1400 EVO. Met de nieuwste Scorpion Exo-technologie geniet je van een ongeëvenaard stille rit. De aangepaste bovenste ventilatie opening zorgt voor een optimale luchtstroom, waardoor de helm ventileert en warme lucht effectief wordt afgevoerd via het achterste ventilatieopening. Je kunt de helm upgraden met bijvoorbeeld een  gekleurd vizier

Eigenschappen:

 • TCT Composiet helmschaal (glasvezel)
 • 3 Schaal maten
 • Dubbel D-ring sluiting
 • Helder vizier
 • Pinlock Maxvision lens inbegrepen
 • Speedview zonnevizier
 • Ellip-tec, veilige, gereedschapsloze vizierwissel in seconden
 • KwikWick II & III antimicrobiële stof
 • Airfit™ Opblaasbaar wangkussen systeem voor superieure persoonlijke pasvorm
 • Wangkussens geschikt voor brildragers
 • Emergency Release System
 • ECE 22.06

Scorpion

Scorpion helmen worden ontworpen met behulp van ’s werelds meest gewilde ontwerpers met gezamenlijk meer dan 178 jaar ervaring. Behalve de techniek is er de toegevoegde waarde (creativiteit) van over de hele wereld, om telkens het verschil te blijven maken. Elke productiefase, vervolgens wordt elk detail  in ‘The Big Nest’ gecontroleerd om tenslotte zo een optimale kwaliteit te kunnen garanderen. Het oog voor detail wordt onderstreept door het feit dat elke Scorpion motorhelm zowel ECE 22-06 als SNELL foundation goedgekeurd is. Dit omdat veiligheid nooit ter discussie mag staan. De Scorpion collectie biedt zowel effen kleuren als ook uitbundige, innovatieve grafische prints. In de eigen fabriek worden de helmen vanaf grondstoffenniveau in eigen beheer vervaardigd, van zowel het kunststofgranulaat tot en met het dichtplakken van de emballage.

Productspecificaties

EAN
3701629114327

Onlangs bekeken

Scorpion Scorpion Exo-1400 Evo 2 Air Fantasy motorhelm
ScorpionScorpion Exo-1400 Evo 2 Air Fantasy motorhelm

Motorhelm met de nieuwste ECE 22-06 keuring

€369,90 Incl. btw