Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Scorpion Exo 490/500/1000 vizier Blauw, Spiegel, Dark Smoke

10% sale
Productomschrijving
Dit vizier geeft net dat beetje extra aan jouw helm!  Het is een krasbestendig vizier en voorbereid op een Maxvision Pinlock lens (DKS079)  Voor de Scorpion 490 500 Air  Scorpion EXO-1000 Air Carbon  KDF11-M   Eigenschappen: Anti mist, Krasvast, Pinlock voorbereid Scorpion Scorpion helmen worden ontworpen met behulp van ’s werel...

Dit vizier geeft net dat beetje extra aan jouw helm!  Het is een krasbestendig vizier en voorbereid op een Maxvision Pinlock lens (DKS079) 

Voor de Scorpion

  • 490
  • 500 Air 
  • Scorpion EXO-1000 Air Carbon 
  • KDF11-M

 

Eigenschappen: Anti mist, Krasvast, Pinlock voorbereid

Scorpion

Scorpion helmen worden ontworpen met behulp van ’s werelds meest gewilde ontwerpers met gezamenlijk meer dan 178 jaar ervaring. Behalve de techniek is er de toegevoegde waarde (creativiteit) van over de hele wereld, om telkens het verschil te blijven maken. Elke productiefase, en elk detail wordt in ‘The Big Nest’ gecontroleerd om tenslotte zo een garantie te geven van een optimale kwaliteit. Het oog voor detail wordt onderstreept door het feit dat elke Scorpion motorhelm zowel ECE 22-05 als SNELL foundation goedgekeurd is. Dit omdat veiligheid nooit ter discussie mag staan. De Scorpion collectie biedt zowel effen kleuren als ook uitbundige, innovatieve grafische prints. In de eigen fabriek vervaardigen ze de helmen vanaf grondstoffenniveau in eigen beheer, van zowel het kunststofgranulaat tot en met het dichtplakken van de emballage. In slechts enkele jaren tijd is Scorpion gestegen naar de top vijf van top producenten. Scorpion levert een complete lijn motorhelmen: integraalhelmen, systeemhelmen, modulaire helmen en tevens jethelmen. Daarnaast levert Scorpion ook een lijn accessoires voor deze helmen.

 

Productspecificaties

EAN
3399990030737

Onlangs bekeken

Scorpion Scorpion Exo 490/500/1000 vizier Blauw, Spiegel, Dark Smoke
ScorpionScorpion Exo 490/500/1000 vizier Blauw, Spiegel, Dark Smoke

Vizier voor de Scorpion Exo 490 in verschillende kleuren

€49,90 Incl. btw