Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Scorpion Exo 491 Abilis motorhelm

10% sale
Productomschrijving
Scorpion Exo 491 Abilis motorhelm De Scorpion Exo 491 Abilis motorhelm is de opvolger van de succesvolle en populaire Exo-490 motorhelm. ECE R22 06 gekeurd en uitgerust met alle geavanceerde functies. De Scorpion Exo 491 Abilis motorhelm heeft alles wat je nodig hebt voor een relaxte rit op de motor. Deze integraalhelm maakt gebruik van Scorpion's...

Scorpion Exo 491 Abilis motorhelm

De Scorpion Exo 491 Abilis motorhelm is de opvolger van de succesvolle en populaire Exo-490 motorhelm. ECE R22 06 gekeurd en uitgerust met alle geavanceerde functies. De Scorpion Exo 491 Abilis motorhelm heeft alles wat je nodig hebt voor een relaxte rit op de motor. Deze integraalhelm maakt gebruik van Scorpion's meerlaagse EPS en heeft ram-air ventilatiesysteem dat zorgt voor een aanzienlijke in- en uitstroom van verkoelende lucht. Het Kwikwick® C vochtafvoerende binnenwerk kan er volledig worden uitgehaald en daarnaast ook gewassen. Het heldere vizier dat wordt meegeleverd is MaxVision Pinlock voorbereid en het ingebouwde SpeedView drop-down zonnevizier zorgt ervoor dat je van alle gemakken bent voorzien. 

Eigenschappen:

 • Polycarbonaat schaal.
 • Multi-layer EPS.
 • ECE R22 06 goedgekeurd
 • Helder Pinlock voorbereid vizier
 • Ellip-Tec™ Eenvoudig, veilig, gereedschap-loos vizier wisselen in seconden.
 • Interne SpeedView® drop-down zonnevizier.
 • Ratelsluiting / Micrometric buckle.
 • Kwikwick® C vochtafvoerende en volledig uitneembare en wasbare voering.
 • Kwikfit™ wangkussens maken het gebruik van de meest gangbare brillen mogelijk.
 • Helm wordt geleverd zonder smoke vizier
 • Let op: wordt alleen geleverd met een transparant vizier!
 • Ook verkrijgbaar bijvoorbeeld  spiegel vizier of dark smoke vizier

Scorpion

Scorpion helmen worden ontworpen met behulp van ’s werelds meest gewilde ontwerpers met gezamenlijk meer dan 178 jaar ervaring. Behalve de techniek is er de toegevoegde waarde (creativiteit) van over de hele wereld, om telkens het verschil te blijven maken. Elke productiefase, en elk detail wordt in ‘The Big Nest’ gecontroleerd om tenslotte zo een garantie te geven van een optimale kwaliteit. Het oog voor detail wordt onderstreept door het feit dat elke Scorpion motorhelm zowel ECE 22-05 als SNELL foundation goedgekeurd is. Dit omdat veiligheid nooit ter discussie mag staan. De Scorpion collectie biedt zowel effen kleuren als ook uitbundige, innovatieve grafische prints. In de eigen fabriek vervaardigen ze de helmen vanaf grondstoffenniveau in eigen beheer, van zowel het kunststofgranulaat tot en met het dichtplakken van de emballage. 

Productspecificaties

EAN
3701629114211

Onlangs bekeken

Scorpion Scorpion Exo 491 Abilis motorhelm
ScorpionScorpion Exo 491 Abilis motorhelm

ECE R22 06 gekeurd en uitgerust met alle geavanceerde functies.

€169,90 Incl. btw