Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Scorpion EXO-COM Bluetooth Communicatieset

10% sale
Productomschrijving
Scorpion EXO-COM Bluetooth Communicatieset Scorpion heeft een Bluetooth communicatieset ontworpen met Bluetooth 5.0 technologie. De set is geschikt voor smartphones, GPS en mp3. Je kunt met 4 mensen tegelijk praten dankzij de microfoon, speakers en accu. De microfoon heeft noise cancelling voor heldere communicatie zonder ruis. De speakers bieden ...

Scorpion EXO-COM Bluetooth Communicatieset

Scorpion heeft een Bluetooth communicatieset ontworpen met Bluetooth 5.0 technologie. De set is geschikt voor smartphones, GPS en mp3. Je kunt met 4 mensen tegelijk praten dankzij de microfoon, speakers en accu. De microfoon heeft noise cancelling voor heldere communicatie zonder ruis. De speakers bieden HD-geluid en kunnen worden aangepast met een app. De set ondersteunt multitasking audio technologie, zodat je muziek kunt delen en tegelijkertijd naar de GPS kunt luisteren. De accu gaat 15 uur mee en het bereik is tot 800 meter. Het gewicht van de set is ongeveer 78 gram en hij is eenvoudig te monteren en waterdicht. Controleer wel of hij op jouw helm past. Geschikt voor Scorpion helmen: EXO-520, EXO-930, EXO-HX1, EXO-S1, EXO-Tech Carbon en nieuwe productie EXO-Tech (vanaf 2021)

Eigenschappen :

 • Eenvoudige montage
 • Bluetooth 5.0 technologie (smartphone, GPS, mp3)
 • Geschikt voor simultane communicatie met 4 personen
 • HD speakers voor zuiver geluid
 • Instelbare equalizer, bass booster en balance via app
 • Microfoon met noise cancelling
 • Multitasking audio technologie
 • Waterdicht
 • Lichtgewicht (78 gram)
 • Accuduur van 15 uur
 • Bereik tot 800 meter
 • Geschikt voor EXO-520, EXO-930, EXO-HX1, EXO-S1, EXO-Tech Carbon en nieuwe productie EXO-Tech (2021)

Scorpion

Scorpion helmen worden ontworpen met behulp van ’s werelds meest gewilde ontwerpers met gezamenlijk meer dan 178 jaar ervaring. Behalve de techniek is er de toegevoegde waarde (creativiteit) van over de hele wereld, om telkens het verschil te blijven maken. Elke productiefase, en elk detail wordt in ‘The Big Nest’ gecontroleerd om tenslotte zo een garantie te geven van een optimale kwaliteit. Het oog voor detail wordt onderstreept door het feit dat elke Scorpion motorhelm zowel ECE 22-06 als SNELL foundation goedgekeurd is. Dit omdat veiligheid nooit ter discussie mag staan. De Scorpion collectie biedt zowel effen kleuren als ook uitbundige, innovatieve grafische prints. In de eigen fabriek vervaardigen ze de helmen vanaf grondstoffenniveau in eigen beheer, van zowel het kunststofgranulaat tot en met het dichtplakken van de emballage. In slechts enkele jaren tijd is Scorpion gestegen naar de top vijf van top producenten. Scorpion levert een complete lijn motorhelmen: integraalhelmen, systeemhelmen, modulaire helmen en tevens jethelmen. Daarnaast levert Scorpion ook een lijn accessoires voor deze helmen.  

Productspecificaties

EAN
3399990091271

Onlangs bekeken

Scorpion Scorpion EXO-COM Bluetooth Communicatieset
ScorpionScorpion EXO-COM Bluetooth Communicatieset

Geschikt voor simultane communicatie met 4 personen

€169,90 Incl. btw