Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Scorpion Exo-Tech Evo Solid Motorhelm

10% sale
Productomschrijving
Scorpion Exo-Tech Evo Solid Motorhelm De Exo-Tech Evo Solid van Scorpion is een systeemhelm die niet alleen populair is onder motorrijders vanwege het handige kinstuk dat volledig naar achteren kan worden geklapt, maar ook vanwege zijn talrijke andere functies en voordelen. Het kinstuk van de Scorpion Exo-Tech Evo Solid Motorhelm kan eenvoudig wor...

Scorpion Exo-Tech Evo Solid Motorhelm

De Exo-Tech Evo Solid van Scorpion is een systeemhelm die niet alleen populair is onder motorrijders vanwege het handige kinstuk dat volledig naar achteren kan worden geklapt, maar ook vanwege zijn talrijke andere functies en voordelen. Het kinstuk van de Scorpion Exo-Tech Evo Solid Motorhelm kan eenvoudig worden omgeklapt, waardoor je kunt genieten van de frisse lucht tijdens het rijden op hogere snelheden. Door het aerodynamische ontwerp van de helm wordt er geen wind gevangen, zodat je veilig en comfortabel kunt rijden zonder dat de wind je in het gezicht slaat.

Naast het kinstuk beschikt de Scorpion Exo-Tech Evo Solid Motorhelm ook over andere handige functies, zoals een geïntegreerd zonnevizier, een antikras buitenvizier, een Max Vision pinlock en een uitneembaar en wasbaar interieur. Het geïntegreerde zonnevizier biedt extra bescherming tegen fel licht, terwijl het antikras buitenvizier en de Max Vision pinlock zorgen voor een helder en duidelijk zicht tijdens elke rit. En als het tijd is om je helm schoon te maken, kun je het uitneembare en wasbare interieur gemakkelijk verwijderen en wassen. Een ander voordeel van de Scorpion Exo-Tech Evo Solid Motorhelm is dat het gecertificeerd is als fullface en open helm met de P/J Homologuation. Dit betekent dat de helm  en kan worden gebruikt als zowel een fullface helm als een open helm.

Kortom, als je op zoek bent naar een systeemhelm die veilig, comfortabel en veelzijdig is, dan is de Scorpion Exo-Tech Evo Solid Motorhelm de perfecte keuze voor jou!

Eigenschappen :

  • 2 shell groottes
  • Polycarbonaat Fiber Shell
  • SpeedView® zonnevizier
  • Pinlock Max Vision
  • KwikWick III® Liner
  • Kwikfit wangkussens
  • Microlock-kinband
  • P/J Homologation & ECE 22.06 veiligheidskeuring
  • Let op Scorpion levert deze helm met een helder vizier!
  • Combineer met de  Modeka Panamericana 2 motorjas
 
Scorpion helmen worden gemaakt door ’s werelds meest gewilde ontwerpers met gezamenlijk meer dan 178 jaar ervaring. Behalve de techniek is er de toegevoegde waarde (creativiteit) van over de hele wereld, om telkens het verschil te blijven maken. Veel helmen worden, als private label, in massaproductie gemaakt. De onderdelen worden door kleine toeleveranciers gemaakt maar ook zijn er  veel ‘onderaannemers’. Bij Scorpion is dit niet zo. Elke productiefase, vervolgens wordt elk detail  in ‘The Big Nest’ gecontroleerd om tenslotte zo een optimale kwaliteit te kunnen garanderen. Het oog voor detail wordt onderstreept door het feit dat elke Scorpion motorhelm zowel ECE 22-06 als SNELL foundation goedgekeurd is. Dit omdat veiligheid nooit ter discussie mag staan. De Scorpion collectie biedt zowel effen kleuren als ook uitbundige, innovatieve grafische prints. In de eigen fabriek worden de helmen vanaf grondstoffenniveau in eigen beheer vervaardigd, van zowel het kunststofgranulaat als  het dichtplakken van de emballage. 

Productspecificaties

EAN
3399990107194

Onlangs bekeken