Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Scorpion Exo-GT SP Air Techlane motorhelm

10% sale
Productomschrijving
Scorpion Exo-GT SP Air Techlane motorhelm Stap met vertrouwen op je motor met de Scorpion Exo-GT SP Air Techlane helm. Deze helm is een perfecte mix van innovatie, veiligheid en comfort, verpakt in een stijlvol design. Dankzij een scala aan hoogwaardige features biedt deze helm alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke rit. De ultra lichte ...

Scorpion Exo-GT SP Air Techlane motorhelm

Stap met vertrouwen op je motor met de Scorpion Exo-GT SP Air Techlane helm. Deze helm is een perfecte mix van innovatie, veiligheid en comfort, verpakt in een stijlvol design. Dankzij een scala aan hoogwaardige features biedt deze helm alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke rit.

De ultra lichte Lite Force Carbon helmschaal is opgebouwd uit 7 lagen hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een van de lichtste helmen op de markt. Bovendien voldoet de helm aan de strenge ECE 22.06 certificeringseisen.

Speciaal ontworpen voor de sportieve tourrijder, biedt de Scorpion Exo-GT SP Air Techlane motorhelm maximale bescherming met een titanium Dubbel-D sluiting en emergency wangkussens. Geniet van een stille rit dankzij de aerodynamische vormgeving en slimme innovaties die rijwindgeluiden minimaliseren. Het optische klasse 1 vizier is bevestigd op een nieuw viziermechanisme dat het vizier nog strakker in het rubber van de helmschaal trekt.

Een ander indrukwekkend kenmerk is het innovatieve Cool Tech ventilatiesysteem. Door slim gebruik te maken van luchtdrukverschillen binnen de helm, biedt Scorpion een constante toevoer van frisse lucht en voert efficiënt warme en vochtige lucht af, waardoor je altijd comfortabel blijft tijdens je rit.

Eigenschappen:

 • Sportieve tour motorhelm
 • De nieuwe APEX-serie van Scorpion EXO motorhelmen richt zich op het ontwikkelen en aanbieden van de beste schaal-materialen, aerodynamica, zicht, veiligheid, gewicht, ventilatie en comfort.
 • Lite Force Carbon helmschaal: een 7 laags helmschaal van hoogwaardige materialen zoals Carbon. Deze techniek maakt de helmschaal extreem licht, veilig en duurzaam
 • ECE 22.06 gecertificeerd
 • Dubbel-D kinbandsluiting van titanium, met een premium trekkoord
 • Verbeterde Emergency Release Straps
 • Optisch klasse 1 vizier voor kraakhelder zicht
 • Optisch klasse 1 zonnevizier
 • Geleverd inclusief Smoke vizier
 • SpeedView intern zonnevizier
 • Geleverd inclusief 120XLT Maxvision Pinlock lens
 • Vernieuwd Ellip-Tec II viziermechanisme voor verbeterde prestaties in de rijwind en veiligere centrale vergrendeling van het vizier
 • Vizier is aerodynamisch ontwikkeld om windruis in de rijwind te reduceren
 • Voorbereid op Bluetooth communicatiesystemen
 • Cool Tech binnenvoering met antibactiële en sneldrogende eigenschappen
 • Binnenvoering is geschikt voor brildragers
 • Airfit wangkussens. Dit is een systeem waarmee je de wangkussens op kan blazen voor een nog betere pasvorm
 • Cool Tech ventilatiesysteem welke slim gebruik maakt van drukverschillen binnen de helm voor een optimale airflow
 • Andere Scorpion motorhelmen

Scorpion

Scorpion helmen worden gemaakt door ’s werelds meest gewilde ontwerpers met gezamenlijk meer dan 178 jaar ervaring. Behalve de techniek is er de toegevoegde waarde (creativiteit) van over de hele wereld, om telkens het verschil te blijven maken. Veel helmen worden, als private label, in massaproductie gemaakt. De onderdelen worden door kleine toeleveranciers gemaakt maar ook zijn er  veel ‘onderaannemers’. Bij Scorpion is dit niet zo. Elke productiefase, vervolgens wordt elk detail  in ‘The Big Nest’ gecontroleerd om tenslotte zo een optimale kwaliteit te kunnen garanderen. Het oog voor detail wordt onderstreept door het feit dat elke Scorpion motorhelm zowel ECE 22-05 als SNELL foundation goedgekeurd is. Dit omdat veiligheid nooit ter discussie mag staan. De Scorpion collectie biedt zowel effen kleuren als ook uitbundige, innovatieve grafische prints. In de eigen fabriek vervaardigd  Scorpion  de helmen vanaf grondstoffenniveau in eigen beheer, van zowel het kunststofgranulaat als  het dichtplakken van de emballage.

Productspecificaties

EAN
3701629114679

Onlangs bekeken

Scorpion Scorpion Exo-GT SP Air Techlane motorhelm
ScorpionScorpion Exo-GT SP Air Techlane motorhelm

De beste schaal-materialen, aerodynamica, zicht, veiligheid, gewicht, ventilatie en comfort

€499,95 Incl. btw