Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Scorpion Exo-R1 Evo Carbon Air Onyx motorhelm

10% sale
Productomschrijving
Scorpion Exo-R1 Evo Carbon Air Onyx motorhelm De Scorpion Exo-R1 Evo Carbon Air Onyx motorhelm is ontworpen met een buitenschaal vervaardigd uit sterk en extreem licht-gewicht UltraTCT Carbon. Deze geavanceerde samenstelling biedt niet alleen ultieme bescherming, maar ook een ongeëvenaarde lichtheid voor maximaal comfort tijdens het rijden. Dank...

Scorpion Exo-R1 Evo Carbon Air Onyx motorhelm

De Scorpion Exo-R1 Evo Carbon Air Onyx motorhelm is ontworpen met een buitenschaal vervaardigd uit sterk en extreem licht-gewicht UltraTCT Carbon. Deze geavanceerde samenstelling biedt niet alleen ultieme bescherming, maar ook een ongeëvenaarde lichtheid voor maximaal comfort tijdens het rijden.

Dankzij de multidensity EPS binnenschaal ben je beschermd tegen impact, terwijl het titanium Dubbel-D sluitingssysteem zorgt voor een veilige pasvorm, essentieel voor elke race-ervaring.

De helm is uitgerust met een ruime opening bovenop, wat zorgt voor verbeterde airflow, terwijl de aerodynamisch ontworpen uitlaten warme lucht efficiënt afvoeren. Het Scorpion Airfit systeem garandeert vrijwel een perfecte, comfortabele pasvorm, terwijl de kwickwick voering, die uitneembaar en wasbaar is, een aangename sensatie biedt.

Met de Kwikfit wangkussens kunnen rijders probleemloos hun favoriete bril dragen. Bovendien wordt de Scorpion Exo-R1 Evo Carbon Air Onyx motorhelm geleverd met twee vizieren: een standaard helder vizier, uitgerust met een Pinlock Max-Vision lens voor optimale helderheid, en een smoke vizier met Pinlock voorbereiding voor een veelzijdige rijervaring.

Eigenschappen:

 • Lichtgewicht sport/circuit helm
 • Geleverd met helder en smoke vizier
 • Ultra TCT Carbon buitenschaal.
 • 3 schaalmaten (XS-M,L,XL).
 • Titanium Double-D Sluiting.
 • Kwikwick 3, anti-bacterieel, uitneembare en wasbare voering.
 • Altijd een perfecte pasvorm dankzij het Airfit (Opblaasbare wangkussens) systeem.
 • Kwikfit wangkussens geschikt voor brildragers.
 • Standaard geleverd met een helder en smoke vizier.
 • Vizier met Anti-kras coating.
 • Geen intern zonnevizier
 • 100% MaxVision Pinlock lens meegeleverd.
 • Gemakkelijk verwisselbaar vizier zonder gereedschap.
 • ECE 22.06 gecertificeerd.
 • Bijpassend  een eendelig motorpak

Scorpion

Scorpion helmen worden gemaakt door ’s werelds meest gewilde ontwerpers met gezamenlijk meer dan 178 jaar ervaring. Behalve de techniek is er de toegevoegde waarde (creativiteit) van over de hele wereld, om telkens het verschil te blijven maken. Veel helmen worden, als private label, in massaproductie gemaakt. De onderdelen worden  door kleine toeleveranciers gemaakt maar ook zijn er  veel ‘onderaannemers’. Bij Scorpion is dit niet zo. Elke productiefase, vervolgens wordt elk detail  in ‘The Big Nest’ gecontroleerd om tenslotte zo een optimale kwaliteit te kunnen garanderen. Het oog voor detail wordt onderstreept door het feit dat elke Scorpion motorhelm zowel ECE 22-06 als SNELL foundation goedgekeurd is. Dit omdat veiligheid nooit ter discussie mag staan. De Scorpion collectie biedt zowel effen kleuren als ook uitbundige, innovatieve grafische prints. In de eigen fabriek vervaardigd Scorpion de helmen vanaf grondstoffenniveau , vanaf  het kunststofgranulaat tot het dichtplakken van de emballage. 

Productspecificaties

EAN
3399990122920

Onlangs bekeken

Scorpion Scorpion Exo-R1 Evo Carbon Air Onyx motorhelm
ScorpionScorpion Exo-R1 Evo Carbon Air Onyx motorhelm

Lichtgewicht sport/circuit helm

€529,95 Incl. btw