Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Scorpion EXO-R1 Evo Carbon Air Solid motorhelm

10% sale
Productomschrijving
Scorpion EXO-R1 Evo Carbon Air Solid motorhelm De Scorpion EXO-R1 Evo Carbon Air Solid motorhelm biedt een robuuste en lichtgewicht constructie dankzij de UltraTCT Carbon buitenschaal. Deze geavanceerde helm combineert hoogwaardige materialen met een multidensity EPS binnenschaal om optimale bescherming te bieden tegen impact, terwijl het titanium...

Scorpion EXO-R1 Evo Carbon Air Solid motorhelm

De Scorpion EXO-R1 Evo Carbon Air Solid motorhelm biedt een robuuste en lichtgewicht constructie dankzij de UltraTCT Carbon buitenschaal. Deze geavanceerde helm combineert hoogwaardige materialen met een multidensity EPS binnenschaal om optimale bescherming te bieden tegen impact, terwijl het titanium Dubbel-D sluitingssysteem zorgt voor een veilige en betrouwbare pasvorm, zelfs tijdens de meest uitdagende races.

Met een ruime opening bovenop de helm wordt de inkomende luchtstroom geoptimaliseerd, terwijl de doordachte aerodynamische uitlaten de warme lucht efficiënt afvoeren. Het Scorpion Airfit systeem garandeert bijna een perfecte pasvorm, terwijl de kwickwick voering comfortabel aanvoelt en eenvoudig te verwijderen en te wassen is voor langdurige frisheid. Bovendien maken de Kwikfit wangkussens het dragen van gangbare brillen probleemloos mogelijk, waardoor deze helm geschikt is voor een breed scala aan rijders.

De Scorpion EXO-R1 Evo Carbon Air Solid motorhelm wordt geleverd met twee vizieren om aan verschillende behoeften te voldoen: een helder vizier met een Pinlock Max-Vision lens voor verbeterd zicht en een smoke vizier met Pinlock voorbereiding voor aanpasbare rijomstandigheden. Met deze veelzijdige helm ben je klaar voor elke uitdaging op de baan.

Eigenschappen:

 • Lichtgewicht sport/circuit helm
 • Geleverd met helder en smoke vizier
 • Ultra TCT Carbon buitenschaal.
 • 3 schaalmaten (XS-M,L,XL).
 • Titanium Double-D Sluiting.
 • Kwikwick 3, anti-bacterieel, uitneembare en wasbare voering.
 • Altijd een perfecte pasvorm dankzij het Airfit (Opblaasbare wangkussens) systeem.
 • Kwikfit wangkussens geschikt voor brildragers.
 • Standaard geleverd met een helder en smoke vizier.
 • Vizier met Anti-kras coating.
 • Geen intern zonnevizier
 • 100% MaxVision Pinlock lens meegeleverd.
 • Gemakkelijk verwisselbaar vizier zonder gereedschap.
 • ECE 22.06 gecertificeerd.
 • Bijpassend  een eendelig motorpak

Scorpion

Scorpion helmen worden gemaakt door ’s werelds meest gewilde ontwerpers met gezamenlijk meer dan 178 jaar ervaring. Behalve de techniek is er de toegevoegde waarde (creativiteit) van over de hele wereld, om telkens het verschil te blijven maken. Veel helmen worden, als private label, in massaproductie gemaakt. De onderdelen worden  door kleine toeleveranciers gemaakt maar ook zijn er  veel ‘onderaannemers’. Bij Scorpion is dit niet zo. Elke productiefase, vervolgens wordt elk detail  in ‘The Big Nest’ gecontroleerd om tenslotte zo een optimale kwaliteit te kunnen garanderen. Het oog voor detail wordt onderstreept door het feit dat elke Scorpion motorhelm zowel ECE 22-06 als SNELL foundation goedgekeurd is. Dit omdat veiligheid nooit ter discussie mag staan. De Scorpion collectie biedt zowel effen kleuren als ook uitbundige, innovatieve grafische prints. In de eigen fabriek vervaardigd Scorpion de helmen vanaf grondstoffenniveau , vanaf  het kunststofgranulaat tot het dichtplakken van de emballage. 

Productspecificaties

EAN
3399990105466

Onlangs bekeken

Scorpion Scorpion EXO-R1 Evo Carbon Air Solid motorhelm
ScorpionScorpion EXO-R1 Evo Carbon Air Solid motorhelm

Lichtgewicht sport/circuit helm

€499,95 Incl. btw