Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Shark Spartan RS Blank motorhelm

10% sale
Productomschrijving
Shark Spartan RS Blank motorhelm De Shark Spartan RS Blank motorhelm is dé nieuwe integraalhelm van Shark. Met zijn gestroomlijnde en toch ruige uiterlijk is het Shark opnieuw gelukt om een unieke een oogstrelende helm in de markt te zetten. De Spartan is niet alleen een oogverblindend mooie, maar ook een uitermate goed doorontwikkelde helm. Aero...

Shark Spartan RS Blank motorhelm

De Shark Spartan RS Blank motorhelm is dé nieuwe integraalhelm van Shark. Met zijn gestroomlijnde en toch ruige uiterlijk is het Shark opnieuw gelukt om een unieke een oogstrelende helm in de markt te zetten. De Spartan is niet alleen een oogverblindend mooie, maar ook een uitermate goed doorontwikkelde helm. Aerodynamica en lawaaireductie stonden aan de kern bij de ontwikkeling van deze helm. Iedere lijn en elk onderdeel dat op de Spartan zit heeft als doel een optimale Aerodynamica en lawaaireductie te garanderen. Het sportieve uiterlijk, lichte gewicht en de dubbel D-ring sluiting maken de helm geschikt voor het op het circuit.

De spoilers op de achterkant van de helm draagt bij aan de stabiliteit en aerodynamica van de helm, ze beschikken tevens over “air extractors” welke een constante luchtstroom verzorgen in de helm waardoor het binnenin de helm lekker koel blijft. De buitenschaal is ontwikkeld in twee verschillende schaalmaten. Door het Shark Emergency Removal System zijn de wangkussens snel te verwijderen in geval van een ongelu. Dankzij het gebruik van carbon is de helm ontzettend veilig en uiteraard ook op de openbare weg uitstekend te gebruiken. De Shark Spartan RS Blank motorhelm voldoet daarnaast aan de nieuwste ECE22.06 veiligheidsvoorschriften. Zoals we van Shark gewend zijn is ook de Spartan voorzien van allerhande extra’s. Het vizier is anti-kras bestendig en de Spartan RS beschikt over een nieuw vergrendelingssysteem.

Dit systeem zorgt dat het vizier vast klikt en dus ook bij hoge snelheid goed dicht blijft zitten. Dit vizier is uitgevoerd met een MaxVision Pinlock voorbereiding, deze lens wordt meegeleverd in de doos. Tevens is de Shark Spartan RS Blank motorhelm van een zonnevizier, hierdoor kun je fijn door blijven rijden als de zon laag staat. De binnenvoering is uitneembaar en wasbaar op max. 30 graden en dankzij de uitsparingen bij de slaap (Shark Easy Fit) is deze helm geschikt voor brildragers! Ook heeft de Spartan RS een voorbereiding voor een intercom en is daardoor uitstekend te combineren met de Sharktooth Prime. Dankzij deze voorbereiding kan het communicatiesysteem worden geïntegreerd en sluit deze naadloos aan op de helm.

Eigenschappen :

  • Materiaal buitenschaal: Carbon & Fiberglas
  • Twee maten buitenschaal
  • Gewicht slechts 1350 gram
  • Anti-kras en anti-fog vizier en zonnevizier
  • Max Vision Pinlock voorbereid
  • Pinlock Max Vision wordt gratis meegeleverd
  • Aero-dynamiek en ventilatie geperfectioneerd in een windtunnel
  • Uitgebreide spoiler met hoogwaardige ventilatie
  • Hypoallergene binnenvoering
  • Uitneembare en wasbare binnenvoering
  • Comfortabel voor brildragers dankzij het EasyFit systeem
  • Sharktooth voorbereid
  • 5 jaar garantie
  • ECE 22.06 goedgekeurd
  • Verkrijgbaar in de maten XS t/m XXL

SHARK

Shark is het Franse merk voor motorhelmen en accessoires dat motorrijders al 25 jaar bedient. Het bedrijf is opgericht door een team van zeer ervaren en ook gedreven racers die een gat in de markt zagen voor praktische helmen met hoge prestaties en hoge kwaliteit voor stadsrijders en professionele motorrijders. Het bedrijf staat daarnaast niet alleen bekend vanwege de kwaliteit van hun product, maar ook vanwege de innovatie die het door de jaren heen de helmindustrie heeft gebracht. Shark is het eerste bedrijf dat XRC koolstof gebruikte voor helmproductie. Vandaag de dag, zijn al hun helmen gemaakt van RSR2 koolstof, het revolutionaire lichtgewicht materiaal dat ook een ongelooflijke duurzaamheid en daarnaast veiligheid biedt.

Productspecificaties

EAN
3664836565231

Onlangs bekeken

Shark Shark Spartan RS Blank motorhelm
SharkShark Spartan RS Blank motorhelm

Premium straathelm van Shark | Pinlock+ Zonnevizier | Dubbele achterspoiler |

€349,99€369,99 Incl. btw